Stiže senzacija! Legenda se vraća iz mirovine i bori s Cro Copom?

27.10.2013.
16:06
VOYO logo

Brojni MMA mediji s razočaranjem su ovih dana izvijestili o informaciji koja je stigla iz Rusije nakon što se Aleksander Emelianenko potukao u kafiću, a poslije toga su u javnost procurile i brojne druge priče o njegovom ponašanju te sklonosti incidentima.

Zbog svega toga propao je meč protiv Cro Copa u Moskvi koji se trebao održati za desetak dana, predsjednik Legend organizacije nije htio takvog borca na svom eventu.Hoće li se uspjeti pronaći zamjena još uvijek nije poznato, no iz SAD-a stiže jedna iznimno zanimljiva priča, koja ipak ima prilično malo temelja u stvarnosti. Amerikanci vjeruju da će Rusi novcem pokušati nagovoriti Fedora na još jedan posljednji meč u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoje određena naganja da je Legend u pregovorima s Fedorom kako bi ga vratili iz mirovine za meč protiv Cro Copa, jer vjeruju da je to jedini meč koji bi imao smisla", navodi se na američkom portalu MMA Nuts.

Nema sumnje kako čelnici Legend organizacije imaju prilično veliki kapital iza sebe i financijski bi taj meč mogli pokriti, no zaista je malo vjerojatno da će se to uspjeti dogoditi. Fedor je već više puta napomenuo kako nema namjeru odraditi meč nakon borbe koja se održala u ljeto 2012. godine, a poslije tog nastupa više ni ne trenira redovno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni ruski borac trenutno vrši funkciju pomoćnika ministra sporta u Rusiji, predsjednik je MMA Unije koja je krovna organizacija u državi za taj sport te povremeno održava MMA seminare za borce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo