STIPE OBJAVIO DOSAD NEVIĐENI VIDEO! Cigano i supruga Isadora u suzama, Miočić vrišti: / 'Previše je*eno lagano'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
20.5.2017.
12:14
Screenshot: You Tube
VOYO logo

"Uzbuđenje i agonija", tako je UFC dao vjerojatno završni pečat na priredbu s kojom je oduševio fanove slobodne borbe. Event u Dallasu sadržavao je dvije borbe za naslov prvaka. Kao glavna borba večeri bio je sudar Stipe Miočića i Juniora dos Santosa, a druga borba po važnosti bila je ona između poljske prvakinje Joanne Jedrzejczyk i Jessice Andrade u kojoj je Jedrzejczyk slavila.

‘EVO ZAŠTO JE MIOČIĆ NAJVEĆI UFC TEŠKAŠ SVIH VREMENA’: U Americi se vode velike rasprave o borcu kakav se još nije pojavio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

White obećao Mayi borbu za naslov

U videu koji je u trajanju 2.25 možete vidjeti reakcije iz publike i timova boraca, kao i kako se šef UFC-a Dana White zahvalio pobjedniku svoje borbe na eventu Demianu Mayi što je prihvatio borbu, a onda je dobio odgovor od Maye.

"Želim meč za pojas prvaka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

White mu je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dobit ćeš. Imaš tu borbu".

Kontroverzni završetak borbe Alvareza i Poiriera

Isto tako, može se vidjeti što je rekao Dustin Poirier netom nakon kontroverznog završetka njegove borbe s Eddieajom Alvarezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZBOG OVIH (I)LEGALNIH KOLJENA MOGAO BI NASTATI RAT U UFC-U: ‘Moramo naći rješenje za ovu situaciju’

Naime, borba je bila prekinuta od strane Herba Deana, te je proglašen “No Contestom” radi ilegalnih, ali nenamjernih koljena koja je Alvarez uputio prema Poirierovoj glavi. Tako je, barem, procijenio sudac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjetio sam kako mi je nešto pristisnulo očnu jabučicu", kazao je sucu.

'Borili smo se. Ispričavam ti se'

Video sadrži i razgovor Alvareza i Poiriera u kojem se Alvarez ispričava svom protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borili smo se. Ispričavam ti se".

Poirer je i razgovorao s trenerima Alvareza Markom Henryjem i Ricardom Almeidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutak oduševljenja Miočićeve obitelji

Iako su odmah nakon završetka dvoboja borci pohvalili jedan drugoga, dan kasnije je Poirier najavio žalbu na takvu odluku Deana i borbu odvjetnicima. To je na površinu izbacilo probleme s pravilima u najelitnijoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe.

Osim navedenog, u videu se može vidjeti i trenutak oduševljenja Miočićeve obitelji nakon nokauta protiv Dos Santosa, kao i plač supruge legendarnog brazilskog borca Isadore Santos i veselje Miočića koji je, u oduševljenju na ogradi oktagona kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Previše je*eno lagano".

Za to je vrijeme Dos Santos bio tužan zbog poraza, na rubu suza, ali je podnio to hrabro, šampionski, kako i dolikuje ovom legendarnom borcu, prvaku i pravom gospodinu. Njegovi treneri su ga hrabrili, govoreći mu da digne glavu visoko, jer se borio u borbi za naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo