STIPE MIOČIĆ JEDINO OVO NIJE ŽELIO ČUTI: / Američko-hrvatski borac primio novi udarac koji ga gura na margine

Image
Foto: AFP

Miočić nikako da dođe u priliku ponovno se boriti za pojas

23.11.2018.
9:34
AFP
VOYO logo

UFC-ov rekorder po broju obrana naslova u kategoriji teškaša ne miri se s činjenicom da je gurnut na margine na kojima nema prilike izazvati nositelja pojasa i pokušati ponovno doći u vlasništvo titule. Riječ je o američko-hrvatskom majstoru borilačkih vještina Stipi Miočiću koji je prije dvije godine postao prvak u meču protiv Fabricija Werduma, a potom nizao obrane kroz krvave borbe protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lesnar ili?

Poraz u meču protiv Daniela Cormiera skinuo je Miočiću pojas, a prvi čovjek UFC-a Dana White nikako da ga stavi u krug onih koji će aktualnog prvaka izazvati. Cormier je u međuvremenu obranio titulu u meču protiv Derricka Lewisa, a slijedi mu, barem kako sad stoje stvari, ogled protiv Brocka Lesnara. Dotični je svoju posljednju MMA borbu odradio prije više od dvije godine, a omjer u njima iznosi mu pet pobjeda, tri poraza i jedan meč bez pobjednika.

Lesnar karijeru sad gradi kroz WWE, za njih je ugovorno vezan pa se, prenosi Fighsite, postavlja pitanje može li uopće u UFC i pred Cormiera. Njegov menadžer Paul Heyman tvrdi da za to ne postoje pravne prepreke i da će izazov biti prihvaćen ispune li se njihova potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez prepreka

"Dok god Daniel Cormier ima mu*a ući u Octagon i staviti svoju titulu na kocku protiv Brocka Lesnara, a ponuđeni novac je ono što tražimo, ne vidim ništa što bi spriječilo Brocka da prihvati taj meč."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka je u konačnici na UFC-u koji mora 'blagosloviti' ovu borbu, no sasvim je jasno da će prihvati li ju, Miočić ponovno ostati po strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo