STIPE MIOČIĆ IMA PORUKU ZA IZAZIVAČE: / 'Gladniji sam od svih vas, ne dam vam ovu titulu!'

Image
Foto: AFP

Stipe Miočić, prvak u teškoj kategoriji UFC-a u jeku je priprema za obranu naslova. Protiv Juniora dos Santosa će se boriti 13. svibnja, bit će to glavna borba večeri UFC-a 211 u Dallasu.

22.2.2017.
10:56
AFP
VOYO logo

Američki borac hrvatskog porijekla po drugi će put braniti titulu, koju je osvojio protiv Fabricija Werduma u Brazilu, a obranio u Clevelandu pred svojim navijačima protiv Alistaira Overeema. Junior dos Santos je posljednji čovjek koji je uspio pobijediti Miočića, sad se očekuje uzvrat "The Firefightera".

Lista izazivača, piše Fightsite, nikad nije izgledala bolje, Francis Ngannou i Derrick Lewis opasni su borci, ali Stipe Miočić se ne opterećuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nitko nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte me sad'

"Razumijem da je sve to dio promocije, ali meni nikad nitko nije davao šansu. Nitko nikad nije mislio da ću biti prvak, a pogledajte gdje sam sad. Nastavit ću ljudima dokazivati da su u krivu i to volim činiti. Obožavam to. Želim da mi kažete koliko sam očajan, kako ću završiti nokautiran i kako sam imao sreće tijekom cijele karijere. To prihvaćam, ali ću vas i dalje nastviit ušutkivati", kazao je Miočić za Fox Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za potencijalne izazivače ima posebnu poruku.

"Gladniji sam od svih njih. Nitko od njih nije uložio toliko truda. Briga što moram učiniti, ali ovu titulu ne napuštam", dodao je Stipe koji bi pobjedom protiv Dos Santosa došao na prag povijesnog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko nije obranio naslov tri puta

Naime, nitko od teškaša nije obranio titulu tri puta. Ako bude slavio u Dallasu, Miočiću bi to bio drugi put. Stipe zna što ga izdvaja od ostalih boraca.

"Želim to više od njih", zaključio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana trenirao je s Gianom Villanteom, čime se pohvalio na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo