MOGLA BI TO BITI GADNA BORBA / Stipe Miočić doznao ime mogućeg novog protivnika i moramo priznati da ovo nismo očekivali

Image
Foto: Profimedia

Australac je trenutno u velikom naletu, ima pet pobjeda za redom i tek mu je 28 godina

9.3.2022.
12:28
Profimedia
VOYO logo

Bivši prvak teške kategorije UFC-a i rekorder prema broju obrana naslova, Stipe Miočić, planira uskoro povratak u oktagon, ali se još uvijek ne zna tko bi mu mogao biti protivnik.

Govorilo se o revanšu s Francisom Ngannouom, zatim i s Jonom Jonesom, koji još uvijek čeka na svoj debi u teškoj kategoriji, bio je u nekim kombinacijama i Cyril Gane, te Derrick Lewis, ali Miočić bi na kraju mogao završiti u kavezu s moćnim udaračem Taijem Tuivasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tuivasa je nedavno svladao Derricka Lewisa i preuzeo treće mjesto na listi izazivača u teškoj kategoriji i ispred njega su samo Miočić i Gane, dakle, logično je da će u kavez s jednim od njih dvojice.

Image

Australac je trenutno u velikom naletu, ima pet pobjeda za redom i tek mu je 28 godina, pa ima zdravlja i snage boriti se više od jednom godišnje. Ako dođe do borbe između Miočića i Tuivase ona bi vrlo lako mogla biti i za privremeni naslov prvaka jer sve je izglednije da se Ngannou neće tako skoro boriti, ako će uopće ostati u UFC-u jer poprilično je nezadovoljan tretmanom i nije baš u najboljim odnosima s predsjednikom Danom Whiteom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo