'STIPE BI MOGAO POSTATI NAJBOLJI SVIH VREMENA, VEĆI I OD FEDORA': / Još jednom pobjedom ušao bi u MMA povijest

Image
Foto: AFP, Mike Lawrie
16.5.2017.
22:24
AFP, Mike Lawrie
VOYO logo

Florian je proteklog vikeda prognozirao pobjedu Stipe Miočića protiv Juniora dos Santosa. I pogodio je. U razgovoru sa svojim kolegom Jonom Anikom, izrazio je mišljenje da bi Stipe Miočić po svemu sudeći mogao postati najveći i najbolji teškaš u povijesti MMA sporta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘STIPE JE JEDNOSTAVNO PODRAPAO DOS SANTOSA’: Miočić ekspresnom pobjedom iznenadio i šefa UFC-a

Stipe izgleda impozantno

Jer, u sjajnoj je formi, tehnički i fizički je inferiorniji u odnosu na druge i sad mu se pružila šansa da i po treći puta obrani pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji, što nije pošlo za rukom nikome do sad. Time bi Stipe ušao u UFC povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O MIOČIĆEVOJ POBJEDI SA SLOMLJENOM NOGOM: U velikim je bolovima nazvao svog oca i sve objasnio

U razgovoru sa svojim kolegom Jonom Anikom, Florian je izrazio mišljenje da bi Stipe Miočić po svemu sudeći mogao postati najveći i najbolji teškaš u povijesti MMA sporta, prenosi Fight Site.

“Po mom mišljenju Stipe se ovom pobjedom ubacio u razgovor o toj temi. Mogao bi postati najboljih svih vremena. Ne kažem da je već sada Fedor, ali ovo je impresivno. Nanizao je 17-2”, uvodno je rekao Anik, a na to se Florian nadovezao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kakva impresivna predstava Stipe'

“Vrijeme će pokazati. Možda će biti najbolji teškaš svih vremena i prestići će Fedora. Pogledajte koliko je konzinstentan, kako odrađuje posao u kavezu. Očito se sport promijenio, napredovao je i svi su danas više tehnički potkovani, no to Stipi nije smetalo. On je izašao i slomio Dos Santosa kao da uopće ne respektira njegovu snagu. Junior je puno opasniji kada se kreće prema naprijed, puno je kreativniji u ofenzivi. Zato se Miočić odlučio na pritisak kojim je doslovno ugasio ofenzivu Juniora dos Santosa”, rekao je Florian i zaključio:

“Kakva impresivna predstava Stipe…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velasquez najveća želja navijača

U daljnjem razgovoru o sljedećem Miočićevom protivniku, ponovno se pojavilo ime Francisa Ngannoua. Ipak, obojica bi radije vidjela Caina Velasqueza kojeg želi najveći dio javnosti u Americi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, bivši UFC prvak, koji je pojas najboljeg teškaša svijeta branio isto dva uzastopna puta, ima problema s ozljedama i komisija mu je zabranila nastupe zbog straha po njegovo zdravlje.

“Francis Ngannou je meni tek opcija C. Velasquez bi trebao biti prva opcija. To bi bio klasik. Prije nego što se Cain umirovi, volio bih vidjeti taj meč. Ali zadnji put kada sam ga vidio se još oporavljao i nije ozbiljno trenirao. Sporije se vraća kako bi bio siguran da je njegovo tijelo na 100 posto i da se dobro zaliječi. Ako se vrati na 100 posto, mislim da je to najbolja moguća borba za Stipu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih volio vidjeti Francisa tako brzo u tom meču. Možda bi on to i uspio izvesti (pobijediti Stipu op.a), ali mislim da se mora još razvijati i napredovati. Iako je divizija jako mršava u ovom trenutku govoreći o Stipinim protivnicima”, smatra Florian.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo