Zvijezda Big Brothera otkrila zašto je dobio najgore batine u životu

Hrvatski borac Stipe Bekavac je neočekivano izgubio na FFC 14 u Ljubljani.

6.10.2014.
15:06
VOYO logo

"Istina da je moj meč bio najveće iznenađenje FFC-a 14, a do toga je došlo zbog nečega što je i mene iznenadilo i to je bacilo cijelu moju taktiku u vodu", kazao je Bekavac i istaknuo:

"Oni koji detaljnije prate moju karijeru znaju da sam ja imao problema s vratnom kralježnicom u prošlosti i dijagnosticirana mi je 'discus hernia' nakon jedne prometne nesreće. To sam odavno zaliječio i bio sam siguran da je ta ozljeda daleko iza mene. No, u ovom meču tijekom rušenja je došlo do trzajne ozljede vrata i odmah tog trenutka meč je postao jednosmjeran za mene, utrnuo sam od glave do pete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš borac je u intervjuu za Fight Site ispričao svoj užas u Ljubljani:

"Čak sam u tom trenutku pomislio da sam dobio neki udarac protivan MMA pravilima, ali nakon što sam pregledao snimku shvatio sam što se dogodilo. Glava mi je bila bistra, ali tijelo me nije uopće slušalo. To je osjećaj koji ne bih poželio nikome. Nakon toga ostalo mi je tek da nekontrolirano pokušam spasiti živu glavu, jer za pravu obranu više nije bilo mogućnosti, postao sam praktički kanta za napucavanje. Još je dobro i završilo kako je moglo s obzirom na moje stanje u tom trenutku", objasnio je Bekavac i objavio svoje planove za budućnost:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mojih daljnjih planova tiče, čeka me magnetska rezonanca vrata i onda terapija. Nakon detaljnijih pregleda znat ću što mi je raditi s medicinske strane, ali što se tiče mečeva, prvo želim biti zdrav, a kad bude tako onda se vraćam u igru. Nadam se da ću što prije biti spreman za sljedeće izazove. Pomirio sam se s ovim porazom i gledam samo prema naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo