'SPREMAN SAM NA PRLJAVŠTINE, TO JE BORBA. A JA ĆU ODGOVORITI S JOŠ VIŠE PRLJAVŠTINE': / Hrgović poslao snažnu poruku

Image
Foto: AFP, YURI CORTEZ

Optimizam uoči prve borbe na američkom tlu

23.5.2019.
17:00
AFP, YURI CORTEZ
VOYO logo

U noći sa subote na nedjelju 26-godišnjeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića očekuje meč protiv 38-godišnjeg Amerikanca Gregoryja Corbina. Borba će se održati u u Oxon Hillu, u Marylandu i bit će Hrgoviću prvi meč na američkom tlu. U razgovoru za RTL, Hrgović je otkrio kako teku pripreme.

'Za svakog protivnika taktika je drugačija, prilagođena je njegovim manama, vrlinama i fizičkim predispozicijama. Kao i svaki put, spreman sam maksimalno. Za Corbina, kao i svakog protivnika, spremam najbolju verziju sebe i ona je svaki put bolja', poručio je hrvatski boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je kakvim će stilom boksati protiv Amerikanca: 'Radio sam na pojedinačnim bombama i naglasku udarca s cijelim tijelom, što je prilagođeno profesionalnom boksu. Ali ja sam bio desetak godina u amaterskom boksu, naučio sam bacati puno udaraca i tako se najbolje osjećam u ringu i držim kontrolu. Tako da mkislim da će biti kombinacija starog i novog stila. Ali najbitniji u svemu sam ja i da si sve posložim u glavi. Jedini ja znam kako se osjećam i što je najbolje za mene. Na meni je da te nove stvari implementiram, ali ne smijem izgubiti ono što me krasi - da bacam puno udaraca i da sam brz teškaš', rekao je hrvatski boksač i zatim prokomentirao svojeg protivnika.

'Nije na mojoj razini fizičke spreme'

'Mislim da je Corbin u rangu posljednja dva borca protiv kojih sam boksao. Nije za podcijeniti, ali mislim da nije na mojoj razini spreme i da sam u boljoj životnoj dobi, ali moram biti brz, jak i budan, jer ne smijem m8u dati šansu jer radi se o iskusnom borcu koji će iskoristiti sve što mu se ponudi', izjavio je i zatim poručio da je spreman na ama baš sve u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Spreman sam na prljavštine, izgubio je posljednji meč diskvalifikacijom - udario je pet puta ispod pojasa. Voli udariti u klinču, i nedozvoljeno, i zabiti lakat i svašta. To je borba i ja sam za. Na sve njegove prljavštine, ja ću odgovoriti s još više prljavštine. Na sve sam spreman', zaključio je Filip Hrgović.

Prijenos je na RTL u noći sa subote na nedjelju u 3 sata, snimka istoga dana u 13:55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo