BKFC NA PLATFORMI VOYO / Spektakularna završnica u Liverpoolu: Brutalni nokauti u glavnim borbama večeri, nitko im ne bi htio biti u koži

Image

Htio je nastaviti, ali nakon zvona se samo srušio i počeo previjati od bolova

14.10.2023.
23:49
VOYO logo

Voyo, RTL-ova brzorastuća streaming platforma, pobrinula se i odlučila iznenaditi svoje korisnike i pretplatnike, pa uz KSW 87 borilačku priredbu prenosi i bare knuckle iz Liverpoola.

Image
KSW 87 /

Ne pamtimo ovakav spektakl: Prvo je furiozni Čeh razvalio legendu, a potom je Stošić ekspresno 'uništio' Martineka

Image
KSW 87 /

Ne pamtimo ovakav spektakl: Prvo je furiozni Čeh razvalio legendu, a potom je Stošić ekspresno 'uništio' Martineka

Na fight cardu ima devet borbi, a one su dogovorene na pet rundi po dvije minute, a main event večeri je sudar Jonnoa Chipcasea i Antona Larssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boks bez rukavica brutalni je sport koji doživljava svoju ekspanziju na mapi borilačkih sportova. BKFC neprestano ulazi na nova tržišta diljem Sjedinjenih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i svijeta. Ambiciozni borci uvijek lupaju na vrata predsjednika BKFC-a Davida Feldmana tražeći priliku da potpišu ugovor za BKFC. Sada, uz BKFC Prospect Series, imat će priliku boriti se pred znakom BKFC-a i možda zaraditi željeno mjesto na rosteru BKFC-a.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

Osma borba - Dominik Herold - Zane Marks - Pobjeda Herolda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahovska partija Čeha i Amerikanca u prvoj rundi. Sijevali su jaki udarci, ali nije bilo rušenja. Druga runda donijela je puno više uzbuđenja. Herold je rušio Marksa, a zatim ga još doveo u nokdaun pred kraj runde. Sudac je čak htio prekinuti borbu, Marks je htio nastaviti, ali nakon zvona samo se srušio i počeo previjati od bolova...kakvo šaketanje, ljudi moji!

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/9286bad2-6ad6-11ee-a53c-161f8b035f38/original
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/958ad59c-6ad6-11ee-9b0f-161f8b035f38/original

Deveta borba - Terry Needham i Morgan Starkey - Pobjeda Needhama

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo rokanje odmah u prvoj rundi! Domaći borac iz Liverpoola, Needham, složio je Starkeya na pod nakon samo 30 sekundi. Kaos u prvoj rundi koji se nastavio i u drugoj. Delirij u dvorani, Needham je istorpedirao Starkeya!

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3898533a-6ad8-11ee-9f3c-0ee8f36581c7/original

Deseta borba, main event - Jonno Chipcase i Anton Larsson - pobjeda Chipcasea

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U glavnoj borbi večeri stvari su bile gotove jako brzo. Chipcase je u ranoj fazi rušio Larssona, nakon čega je potonji ustao. Ipak, nije potrajao dugo, Chipcase je nanjušio krv i krenuo još žustrije, pa je nakon jedne izmjene udaraca još jednom silovito pogodio Larssona i poslao ga na spavanje. Uzvik oduševljenja u dvorani u Liverpoolu značio je samo jedno - event je spektakularno završio!

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo