SPEKTAKL U LAS VEGASU: / Prochazka brutalno nokautirao Reyesa posebnim udarcem- To je tek treći nokaut u povijesti UFC-a na ovaj način

Image
Foto: Profimedia

To je tek treći nokaut u povijesti UFC-a na ovaj način

2.5.2021.
7:58
Profimedia
VOYO logo

Nova zvijezda možda se upravo rodila u jednoj od glavnih UFC-ovih divizija. Jiri Prochazka jutros je po hrvatskom vremenu nokautirao Dominicka Reyesaspinning back laktom u 4 minuti i 29 sekundi druge runde, u glavnom događaju UFC Fight Night-a u Las Vegasu, javlja ugledni američki ESPN.

Image
MOLDAVSKI HULK IZAZVAO KAOS NA SUČELJAVANJU: /

Morala reagirati redarska služba - pogledajte samo ovaj bezobrazluk

Image
MOLDAVSKI HULK IZAZVAO KAOS NA SUČELJAVANJU: /

Morala reagirati redarska služba - pogledajte samo ovaj bezobrazluk

Najteži čovjek koji je pobijedio tim udarcem

To je tek treći nokaut u povijesti UFC-a na ovaj način, a Prochazka je najteži čovjek gledajući kilograme koji je izveo taj podvig u elitnom Octagonu, odnosno najteži čovjek koji je pobijedio tim udarcem. Ovaj spektakularni završetak vjerojatno će biti kandidat za nokaut godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Završetak je bio vrhunac gotovo dvije runde napada Prochazke. Prochazka je u prvom krugu raskrvavio Reyesa neobičnim kombinacijama bez promjenjivih stavova. Reyes je često spuštao lijepe kontre s lijeve strane, ali Prochazkina brada i ritam bili su impresivni. Nikada nije prestajao napadati sve dok Reyes popio neugodan nokaut...

"Jednostavno grabim", rekao je Prochazka nakon borbe i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nakon Dominickovih kontranapada, nisam imao priliku razmišljati o nekim planovima'

"Nakon Dominickovih kontranapada, nisam imao priliku razmišljati o nekim planovima. Jednostavno sam si rekao idem probati spinningback laktom, pa kud puklo da puklo. I puklo je, prošlo je".

Prije ove borbe, Reyes je bio na 4. mjestu na svijetu u poluteškoj kategoriji, a Prochazka na 10. UFC-ov predsjednik Dana White kazao je kako bi pobjednik u ovom meču mogao biti sljedeći na redu za napad na pojas u poluteškoj kategoriji. Prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz branit će pojas protiv Glovera Teixeire na UFC 266 u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prochazka (28-3-1) pobijedio je u 12 uzastopnih borbi. Nedjelja ujutro po našem vremenu obilježila je 25. pobjedu Prochazke u karijeri nokautom i 10. uzastopnu nokautom ili tehničkim nokautom.

'Samo želim podijeliti ljepotu borilačkih vještina'

Rođeni Čeh nokautirao je bivšeg izazivača naslova Volkana Oezdemira u njegovom UFC-ovom debiju prošle godine u srpnju mjesecu. Prochazka (28) bivši je prvak u poluteškoj kategoriji japanske promocije Rizin. Ima i pobjedu nad Bellatorovim prvakom u poluteškoj kategoriji Vadimom Nemkovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo želim podijeliti ljepotu borilačkih vještina", kazao je Prochazka o svom borbenom stilu koji uključuje tradicionalne borilačke vještine.

Reyes (12-3) izgubio je tri uzastopne borbe. U posljednjem dvoboju nokautirao ga je Blachowicz u borbi za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji na UFC-u 253 prošlog rujna. Ova borac rodom iz Kalifornije najpoznatiji je po tome što je svojevremeno sjajnog Jona Jonesa odveo u svih pet rundi na UFC-u 247 u veljači 2020. godine, meču koji su mnogi smatrali da je Reyes trebao pobijediti, ali je na kraju pobijedio Jones jednoglasnom sudačkom odlukom. Whitea Reyesa (31) smatra jednim od budućih lica divizije. Ali, sada se čini da bi budućnost divizije moglo biti Prochazkino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo