ŠOKANTNI TRENUTAK KOJI NAJBOLJE DOČARAVA SVU SUROVOST I BRUTALNOST U UFC-U: / Iza kulise eventa koji je sve oduševio

Image
Foto: Screenshot

'The Thrill and The Agony” serijal'

7.11.2018.
17:10
Screenshot
VOYO logo

Službeni UFC izbacio je najavu za novu epizodu iz svog “The Thrill and The Agony” serijala. Kamere su ovog puta put zavirile iza kulisa UFC-a 230 eventa, koji se prošlog vikenda održao u kultnom Madison Square Gardenu, u New Yorku, a na kojem je Daniel Cormier obranio teškaški pojas u borbi protiv Derricka Lewisa.

BRAZILSKI MAJSTOR BRUTALNO NOKAUTIRAO BIVŠEG UFC PRVAKA: Potez suca pokazao svu surovost ovog sporta

Strašni desni kroše

U serijalu koji traje 2.41 može se vidjeti što se sve događalo oko samih borbi. Najbolji detalj snimljenog je trenutak netom nakon strašnog desnog krošea kojeg je bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji Chris Weidman primio u trećoj rundi od brazilskog veterana Ronalda 'Jacarea' Souzae.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjedio je naslonjen na ogradu kaveza, nije znao uopće što se dogodilo od siline brazilčeve desnice koja je dobro odsjela. Slobodna borba surov je i opasan sport, ali ujedno i predivan, uzbudlji i dinamičan, rekli bi smo zarazan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li izgubio?", upitao je Weidman liječnika...

Souza je, s druge strane, slavio svoju pobjedu, veliku pobjedu nad uglednim protivnikom u čijem timu, što se može vidjeti i u serijalu, smatraju kako je imao borbu u svojim rukama do ovog trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu je i susret Daniela Cormiera s kolegom olimpijcem Benom Askrenom “backstageu” kao i reakcije komentatora te slavlje ili razočaranje trenera nakon pojedinih borbi. Također, može se vidjeti i dijelić razgovora predsjednika UFC organizacije Dane Whitea sa članovima timova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo