ŠOKANTNA VIJEST: / Preminuo je jedan od najpopularnijih MMA boraca

Image

Popularni borac Kevin 'Kimbo Slice' Ferguson preminuo je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u ponedjeljak popodne u dobi od 42 godine, javljaju svjetski mediji.

7.6.2016.
8:11
VOYO logo

"Svi smo šokirani i ožalošćeni preranim gubitkom Kimbe Slicea, voljenog člana Bellatorove obitelji. Bio je jedan od najpopularnijih MMA boraca svih vremena, a izvan kaveza prijatelj, nježan div i obiteljski čovjek", poručili je Scott Coker, predsjednik Bellatora.

Ne sumnja se na nasilje

Iz policije su medijima potvrdili da ne sumnjaju na nasilan čin, a činjenicu da je policijska patrola bila ispred Sliceovog doma objasnili su riječima kako je on javna osoba pa su ondje stigli kako bi kontrolirali eventualni dolazak mase. Policija, dakle, zbog njegove smrti neće provoditi istragu, a neke informacije kazuju da je preminuo uslijed zatajenja srca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slice je popularan postao prije nešto više od deset godina nakon što su video-zapisi njegovih uličnih borbi postali hit na YouToubeu s više milijuna pregleda. Nakon premijere u Elite XC-u dobio je priliku boriti se u UFC-u, a zadnje dvije borbe odradio je u Bellatoru pri čemu je slavio protiv Kena Shamrocka i Dhaffira Harrisa s time da mu je pobjeda u posljednjoj borbi nakon pozitivnog testa na anaboličke steroide kasnije oduzeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je zakazan meč na Bellator 158 eventu u Londonu 16. srpnja protiv Jamesa Thompsona kojeg je pobijedio 2008. godine. Omjer u borbama mješovitih borilačkih vještina bio mu je 5-2-1, a sedam je mečeva odradio u profesionalnom boksu. U svima je slavio pobjedu od čega šest nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo