FRAPANTAN PODATAK / Slučajnost ili ne? 'Hrvati uništavaju teškaške borbe od 2013. godine'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Fury je zadobio posjekotinu nekoliko tjedana prije borbe. Jako dobro znam kako je to - 2013. kada sam se trebao boriti upravo protiv njega, zadobio sam posjekotinu..."

3.2.2024.
15:53
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Meč za za apsolutnog svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji između Britanca Tysona Furyja(35) i Ukrajinca Oleksandra Usika(36), koji se trebao održati 17. veljače u Saudijskoj Arabiji, odgođen je u petak nakon što se Fury ozlijedio na sparingu, a brzo nakon te vijesti pojavila se priča da bi se Usik mogao botiri protiv našeg Filipa Hrgovića.

Image
BOKSAČKI SVIJET NA NOGAMA /

Vaso komentirao Furyja: "Je li me netko zaj**ava? Sprdnja, majke mi", onda je pokazao fotografiju o kojoj svi pričaju

Image
BOKSAČKI SVIJET NA NOGAMA /

Vaso komentirao Furyja: "Je li me netko zaj**ava? Sprdnja, majke mi", onda je pokazao fotografiju o kojoj svi pričaju

Podsjetimo, Fury je tijekom sparinga dobio posjekotinu iznad desnog oka zbog koje je morao na šivanje i trebat će mu vremena za oporavak te je meč s Usykom 17. veljače postao neizvediv. Novi termin nije poznat, a iz Usikovog tima su otkrili da će možda biti potrebno nekoliko mjeseci dok Fury ne bude spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boksački novinar Michael Benson na društvenoj mreži X napisao je kako će priredba u Rijadu biti odgođena i da će se ovaj meč održati na neki drugi datum. Svi koji su kupili ulaznice dobit će povrat novca.

Tyson Fury se za meč protiv Usika pripremao s hrvatskim teškašem Agronom Smakićijem, koji mu je nanio tu tešku posjekotinu, a odmah je sve komentirao i bivši svjetski prvak David Haye koji se prisjetio kada je prije 10 godina on protiv Furyja otkazao meč, kako je Tyson reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fury je zadobio posjekotinu nekoliko tjedana prije borbe. Jako dobro znam kako je to - 2013. kada sam se trebao boriti upravo protiv njega, zadobio sam posjekotinu. Uf, što sam morao slušati s njegove strane. Zapravo se sjećam da sam u to vrijeme pomislio: ‘Nadam se da će jednog dana prije jedne od njegovih velikih borbi morati ovo preživjeti jer je bio kr**en‘ i evo nas. Ali uopće se ne osjećam dobro zbog toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je da je upravo Filip Hrgović nanio ozljedu Hayeu tada, a neki od komentara na Twitteru bili su: "Hrvati uništavaju teškaške borbe od 2013. godine"…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo