SKANDAL U NJEMAČKOJ: / Albanac ugrizao Srbina za uho, a onda dobio nokaut od njegovog trenera

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Boksački meč u Münchenu između Srbina Andreja Pešića i Austrijanca albanskog porijekla Astrita Klimente završio je nakon što je Albanac ugrizao Pešića za uho.

11.4.2016.
12:11
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Astrit Klimente ugrizao je Pešićevo uho i tako na trenutak podsjetio na Mike Tysona i onaj njegov ugriz iz borbe za naslov prvaka svijeta u teškoj kategoriji 1997. godine protiv Evandera Holyfielda, koji možete vidjeti u videu ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, za razliku od tog Tysonovog ugriza, Pešićevo uho je ostalo ipak čitavo. No srpski borac imao je vidljive znakove ugriza, a iz tog dijela vrata potekla je i krv.

Pešićev trener riješio stvar

Sudac je zbog tog nesportskog poteza diskvalificirao Klimentea, a nakon toga u ring je ušao Pešićev trener Aleksandar Petković. Albanski boksač malo ga je zahvatio šakom, ali nije znao da ovaj ima 50 pobjeda u 58 teškaških mečeva i onda je dobio žestok kroše. Kroše je bio toliko jak da se Albanac odteturao unazad i završio omamljen među užetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha, on je očekivao da ću ga udariti desnom. Ali ja sam napravio korak unatrag i pogodio ga lijevom. Udarac je sjeo ravno u bradu", objasnio je Petković .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Albanski boksač nakon svega oglasio se na Facebooku. Tvrdi kako su ga vrijeđali na nacionalnoj osnovi i prije početka meča.

"Nisam mogao dopustiti da me vrijeđaju. Počelo je još prije meča pa nisam bio sto posto u borbi. Petković me na kraju uvrijedio na nacionalnoj osnovi", napisao je Klimente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo