ŠEF UFC-a SASTAO SE S BIVŠIM PRVAKOM I BOCNUO MIOČIĆA: / 'Volio bih da se vrati, kada je on osvojio naslov bilo je zabavno'

Image
Foto: AFP/Screenshot

White dogovara povratak američkog gorostasa

27.2.2018.
11:53
AFP/Screenshot
VOYO logo

Posljednjih se dana u američkim medijima aktualizirala priča o povratku bivšeg UFC-ovog prvaka Brocka Lesnara u oktogon. Predsjednik UFC-a Dana White za TMZ je potvrdio kako bi volio vidjeti ovog Amerikanca u borbi pod okriljem njegove organizacije. Lesnar se posljednji put u UFC-u borio 2016. godine, a onda je pao na dopingu i preselio se u među hrvače u WWE organizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada je on osvojio naslov bilo je zabavno"

White je izjavio kako bi volio da se dogodi povratak: "Volio bih da se vrati. Kada je on osvojio naslov bilo je zabavno, on je bio zabavan", rekao je White i tako bocnuo trenutačnog prvaka, hrvatsko-američkog borca Stipu Miočića koji trenutačno drži pojas za najboljeg teškaša.

OSVANUO NOVI VIDEO O MIOČIĆU KOJI ĆE VAS NAJEŽITI: Stipe svakim danom sve više postaje prava superzvijezda

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lesnara je na godinu dana suspendirala USADA. Šefa UFC-a su također pitali o tome kako bi izgledala moguća borba Lesnara i Miočića. "Stipe je prilično težak protivnik", izjavio je White.

Za očekivati je, kada se Lesnar vrati u UFC da će za početak dobiti mnogo lakšeg protivnika. UFC-u je u interesu da se američki div vrati pod njihovo okrilje jer je veoma popularan i njegov dolazak bi izazvao veliko zanimanje navijača i javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo