DRŽI SE ČOVJEK TRADICIJE / Samo da ne ode na Biokovo u japankama. UFC-ov prvak na odmoru u Hrvatskoj, pogledajte što je radio s prijateljima na brodu

Image
Image

Kako se može vidjeti na njegovu Instagramu, Jiri je bio na Zrću, ali je isto tako snimljen s društvom na brodu

27.7.2022.
12:02
VOYO logo

Brojne svjetske sportske zvijezde biraju baš hrvatsku obalu kao destinaciju za godišnji odmor, a jedan od njih je i UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jiri Prochazka. Čeh se drži tradicije svog naroda i bira Jadran kao ljetnu destinaciju i kako imamo prilike vidjeti odlično se zabavlja.

Prochazka trenutno nema ugovoren meč, pa se samim time ne mora ubijati od treninga i može se malo opustiti uoči novog kampa. Kako se može vidjeti na njegovu Instagramu, Jiri je bio na Zrću, ali je isto tako snimljen s društvom na brodu pa mu boravak vjerojatno nije fiksiran na samo jedno mjesto. Najavio je kako će se odmarati dva tjedna, a do sada je već, također prema tradiciji svog naroda, krenuo osvajati hrvatske planine. Srećom, nije se penjao u japankama, već je obuo tenisice. I u svakom slučaju, hvala Jiriju što promovira Hrvatsku na ovako lijep način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo