RUSKI BORAC ŽESTOKO KAŽNJEN: / Incident u Las Vegasu stigao na naplatu, Habibov otac otkrio koliko dugo neće u ring

Image
Foto: AFP

Ovo je loša vijest za fanove jer bi ga željeli što prije u ringu, baš kao i Irca.

14.12.2018.
9:59
AFP
VOYO logo

Kaos kojeg je izazvao nakon borbe s Conorom McGregorom mogao bi skupo koštati UFC-ovog prvaka u lakoj kategoriji Habiba Nurmagomedov. Dok se čeka službena odluka Atletske komisije u Nevadi, koja se očekuje krajem siječnja, Habibov otac dao je intervju za Sky Sports po kojem se može naslutiti da će ruski borac biti žestoko kažnjen.

Pola milijuna eura

"Ne znam kako će ovo završiti. Koliko ja shvaćam situaciju, dobit ćemo pola milijuna dolara kazne i možda se neće moći natjecati sljedećih devet mjeseci. Naravno, ovo se nikada nije smjelo niti dogoditi. Sada se samo nadamo pozitivnom ishodu i vedroj budućnosti u drugim borbama koje će nam donijeti mnogo", izjavio je Abdulmanap Nurmagomedov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba s Mayweatherom

I dok Habib čeka odluku Komisije, cijeli svijet se pita t će mu biti idući suparnik. U jednom trenutku on je sam izazavo neporaženog svjetskog boksačkog prvaka Floyda Mayweathera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mayweather ne bi imao šanse s Habibom u MMA-u. Progutao bi ga, baš kao što zmija proguta svoj plijen. Da se bore u u Habibovom staništu, Floyd bi mu bio poput plijena. S druge strane da se bore u uvjetima koji odgovaraju Floydu, onda bi Habibu bi bilo znatno teže. Teško bi mu bio ravan u boksanju, ali mi imamo plan, vrijeme i tim. Fizički je spremniji od njega. Brže se oparavlja i što bi borba duže trajala, bilo bi mu lakše boriti se", smatra Abdulmanap.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo