RUIZ I JOSHUA OČI U OČI PRIJE SPEKTAKLA: / Prvak gadno prozvao Joshuu, ali njegov odgovor začepio mu je usta

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Borbe Hrgovića protiv Moline i Joshue protiv Ruiza koje će se održati u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca moći ćete pratiti na RTLplayu i RTL televiziji

28.11.2019.
16:41
Profimedia
VOYO logo

Veliki boksački spektakl je iza ugla. Anthony Joshua moći će vratiti sve svoje pojaseve u meču s Andyjem Ruizom koji je u lipnju šokirao cijeli svijet kad je Britancem pomeo pod u New Yorku. Naravno, s velikom željom iščekujemo i sudar Filipa Hrgovića i Erica Moline koji će biti jedna od predborbi.

Tjedan dana prije borbe Ruiz i Joshua našli su se oči u oči, a aktualni prvak u teškoj kategoriji optužio je Joshuu da je odustao od borbe jer je vidio u kojem će smjeru ona ići, prenosi britanski tabloid The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruiz je rušio Johuu četiri puta u prethodnoj borbi, a Britanac je nakon meča uvjeravao javnost da je mogao nastaviti borbu, no da je sudac nepravedno prekinuo i tako završio njegovu vladavinu u svjetskom boksu.

„Mislim da je on bio out i da nije znao gdje je u tom trenutku. Odustao je. Bih li ja odustao u takvom trenutku? Ja ne odustajem“, rekao je Ruiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVNI BOKSAČ UPOZORAVA JOSHUU: /

'Dogodi li se to opet, njegova karijera je gotova'

Image
Image

Andy Ruiz Jr (centre) celebrates the win in the WBA, IBF, WBO and IBO Heavyweight World Championships title fight at Anthony Joshua at Madison Square Garden, New York., Image: 441491989, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

'Ja sam bolji od toga'

Na njegove je tvrdnje Joshua imao svoj odgovor.

„Ja sam prvak bez obzira što netko kaže o meni. Ako je tvoj zaključak da sam odustao, zašto onda nisam ostao na podu? Pao sam četiri puta i četiri puta sam se dizao2, rekao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanac je ipak priznao da je borba s puno nižim Ruizom bila noćna mora za njega te da je snimke te borbe odnosno grešaka koje je napravio pogledao više puta.

„Gledao sam to i pomislio da sam je puno bolji od toga“, rekao je Joshua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbe Hrgovića protiv Moline i Joshue protiv Ruiza koje će se održati u Diriyahu u Saudijskoj Arabiji 7. prosinca moći ćete pratiti na RTLplayu i RTL televiziji.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo