prijenos na rtl-u / RTL izvidio Draženov dom: Na Hrgovićev meč između ostalih, dolazi i Jakov Kitarović

Sve je spremno za veliku boksačku večer u Zagrebu koju ćete uživo moći pratiti na RTL-u

8.12.2018.
17:30
VOYO logo

Filip Hrgović večeras brani internacionalni WBC pojas protiv američkog izazivača Kevina Johnsona, koji je nakon što se dolazak Ekvadorca Ytala Peree zakomplicirao pa nije uspio doći u Zagreb.

Perea je trebao stići u Zagreb još u utorak, no kako je priopćeno, nije se ukrcao na let iz Bogote. Kasnije je postalo jasno kako, unatoč prethodnim uvjerenjima, Perea nije posjedovao potrebne dokumente za putovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovako su meč najavila dva borca:

"Možda čak ova promjena nije loša jer sam više motiviran nego sa Pereom koji je manje ime nego Kevin Johson", komentirao je naš Hrgović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Borio sam se s najboljima. On nije najbolji. Nije u redu kad me pitate o čovjeku koji nije ni blizu najboljima. Je li on netko poput Anthonyja Joshue? Mogu li reći da je kao Vitalij Kličko? Ne. Je li netko kao Dubois? Ne. Mogu li reći da je netko poput Tysona Furyja? Sigurno ne!", samopouzdano je odvratio Filipov protivnik Johnson

U Draženovom domu događanja će pratiti Maja Oštro Flis, koja je već popodne stigla u Draženov dom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nam je otkrila, meč će između ostalih poznatih imena pratiti braća Sinković i Jakov Kitarović.

Od 18 sati ekskluzivno na RTLplayu pratite borbu našeg prvaka Ivice Perkovića protiv Mađara Zoltana Csale, nakon koje slijedi uzbudljiv meč Slađana Janjanina protiv Siarheija Huliakevich, a sve ostale borbe možete gledati i na RTL-u od 19:30 uz već uhodani tim komentatora Filipa Brkića i Željka Mavrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo