RAZOČARANJE UOČI SPEKTAKLA: / Prvakinja završila u bolnici, ništa od velikog revanša

Image
Foto: AFP

Borba Amande Nunes i Valentine Ševčenko službeno je otkazana, čime duel Yoela Romera i Roberta Whittakera postaje glavna UFC 213 borba.

8.7.2017.
22:34
AFP
VOYO logo

MMA svijet neugodno se iznenadio kada je uoči samog spektakla u Las Vegasu, koji je na rasporedu ovu noć po hrvatskom vremenu, objavljeno kako je borba za naslov prvaka u bantam kategoriji između Nunes i Ševčenko, otkazana zbog bolesti prvakinje Nunes, javlja MMA Fighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CIJELA AMERIKA BRUJI O NAJOPAKIJEM ČOVJEKU NA PLANETU: ‘On je nevjerojatan. Nokautira likove i čisti WC-e’

Prvakinja bantam kategorije ranije je tijekom dana hospitalizirana, a razlog se vjerojatno treba tražiti u posljedica skidanja prevelikog broja kilograma. Liječnici su zaključili kako Nunes nije sposobna odraditi borbu, odnosno da joj to ne dozvoljava njeno zdravstveno stanje i ovaj vrlo jaki event ostaje bez svoje glavne borbe.

Nunes je osvojila pojas u bantam kategoriji u srpnju prošle godine kad je slavila protiv Mieshe Tate. Zanimljivo, ali upravo na UFC 200 eventu na kojem je Nunes proživjela najsretniji trenutak svoje karijere, bila je otkazana borba zbog toga što je Jon Jones pao na doping testu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nunes i Ševčenko već su se jednom ranije susreli u Octagonu. Bilo je to u ožujku 2016. godine, na UFC 196 eventu u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo