RAZBIO MIOČIĆA I ONDA SVJETSKI SMJESTIO UFC-U: / Opaki Ngannou odbio novi meč i prijedlog svojih šefova

Image
Image

Ponuđen mu je meč već 12. lipnja ove godine i to protiv čovjeka koji ga je svladao odlukom sudaca 2018. godine

5.4.2021.
20:48
VOYO logo

Novi prvak teške kategorije UFC-a, Kamerunac Francis Ngannou, povukao je neočekivan potez odmah na početku svoje vladavine. Naime, novinar ESPN-a i ekspert za MMA, Ariel Helwani, predložio je Ngannou novi meč, ali ovaj je to odbio.

Ponuđen mu je meč već 12. lipnja ove godine i to protiv čovjeka koji ga je svladao odlukom sudaca 2018. godine u jednom od najgorih mečeva u povijesti organizacije, Derricka Lewisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou je odbio meč jer bi se on, realno, zaista održao prerano. Ngannou je 28. ožujka razbio Stipu Miočića i oduzeo mu pojas prvaka, a na umu mu je jedino meč protiv bivšeg prvaka poluteške kategorije, Jona Jonesa.

Image
Image

Mar 27, 2021; Las Vegas, NV, USA; Francis Ngannou of Cameroon reacts after his victory over Stipe Miocic in their UFC heavyweight championship fight during the UFC 260 event at UFC APEX on March 27, 2021 in Las Vegas, Nevada.,Image: 601779071, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

No, Jones je u problemima s UFC-om zbog novca i trenutno traži raskid ugovora i nastavak karijere u nekoj drugoj organizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC je zbog tih problema s Jonesom ponudio Ngannou meč s Lewisom, ali ovaj ne želi u kavez samo dva i pol mjeseca nakon Miočića. UFC-u sada predstoji nekako izgladiti stvari s Jonesom i pronaći neki kompromis, a ESPN-ov novinar tvrdi kako će se Ngannou i Jones ipak sudariti na jesen ili kasno ljeto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo