Nakon 'prljavštine' poručio Cro Copu: 'Sam si si kriv'

'Sam je kriv što je primio onaj udarac. Sudac je rekao borba, a ja sam upravo to i učinio', izjavio je Randy Blake o potezu kojim je srušio Cro Copa.

18.10.2012.
21:46
VOYO logo

Nakon Cro Copove pobjede nad Randyjem Blakeom u dvoboju osmine finala K-1 World Grand Prixa u Japanu puno se pričalo o potezu Amerikanca sredinom treće runde kada je nakon Mirkove isprike iznenadio hrvatskog borca te ga pogodio u glavu i srušio.

"Ja sam se okrenuo od njega i htio sam mu prijateljski pružiti ruku, a on me udario. Dobro me pogodio u bradu. Nisam bio uzdrman ili u nokdaunu, nego više iznenađen. To je sigurno bilo malo nesportski i prljavo, ali ja sam iskusan borac koji se treba štititi u svakom trenutku meča i ništa mu ne zamjeram. To je takav sport i ja moram biti pažljiviji u ovakvim situacijama", izjavio je Cro Cop nakon meča, a javio se i poraženi Blake koji je o spornoj situaciji izjavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/UH5NbDnGbHs Sporni trenutak možete vidjeti na 10:28

"Sam je kriv što je primio onaj udarac. Borac se mora braniti cijelo vrijeme. Sudac je rekao 'borba', a ja sam upravo to i učinio", izjavio je Amerikanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo