PUTIN JE APSOLUTNO OPAK TIP: / Ne bi se s njim htjeli naći u nekoj mračnoj ulici; pogledajte što sve može

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

On nije samo političar nego i majstor džuda i općenito borilačkih vještina

17.1.2019.
19:02
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Predsjednik Rusije i jedan od najmoćnijih političara današnjice Vladimir Putin u četvrtak je došao u službeni jednodnevni posjet Srbiji i tema je dana tamošnjih medija. No, on nije samo političar nego i majstor džuda i općenito borilačkih vještina i kao takav zanimljiv je i sportskoj javnosti, posebno borilačkoj...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tabloid Kurir piše kako je Putin počeo trenirati sambo, borilačku veštinu nastalu u Sovjetskom Savezu, kada je imao 14 godina, prije nego se prebacio na džudo, koji i danas trenira. Postao je majstor u borilačkim vještinama općenito, majstor u sambou, prvak Lenjingrada u džudou, 6. dan crnog pojasa u džudou, te 6. dan crni pojas u kiokušin kaikan karateu. Aktivno Putin sudjeluje na natjecanju u borilačkim vještinama od davne 1966. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, Putin se bavi jahanjem, alpskim skijanjem, igra badminton, bavi se biciklizmom i igra hokej. Vrijedi spomenuti kako je Putin veliki ljubitelj sporta i u svojoj domovini promovira sport i pokušava utjecati na djecu, kako bi se bavili sportom jer, znate kako se kaže, "u zdravom tijelu je zdravi duh".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Putin nastoji da djeca u Rusiji budu što zdravija i spremnija, sve zbog "majke Rusije", kako često zna govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo