Japanci 'srušili' Mirka: Kraj karijere za Cro Copa?

Mirko Filipović se nedavno vratio svojoj najvećoj ljubavi K-1, odradio event u Madridu, pobijedio u povratničkoj borbi protiv Lorena i pokupio novce. No, samo dva mjeseca kasnije – šok!

3.7.2012.
9:16
VOYO logo

Iako su iz nekoć slavne japanske organizacije najavili da se vraćaju na stare staze, K-1 je ipak pred gašenjem. Naime, event u Madridu, na kojem se borio i Mirko Filipović, ostavio je 'repove' među partnerima.

Spomenuti event su zajedničkim snagama organizirali K-1 i nizozemski It's Showtime. Japanci su zakazali, nisu pokrili svoj dio troškova, zbog čega je njihov partner ostao u velikim problemima, te odbio nastaviti suradnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor s gospodinom Kimom bio je da zajedno pokušao dignuti K-1 iz mrtvih. Organizirali smo sjajan event u Madridu, doveli odlične borce, a oni na kraju nisu platili dogovoreno. Žao mi je što se sve prelomilo na borcima, jer osim Filipovića i Harija, kojima je plaćeno unaprijed, nitko još nije dobio honorar", rekao je vlasnik nizozemske organizacije Simon Rutz.

Raspadne li se K-1 do kraja, propada i ugovor s Cro Copom, koji bi u tom slučaju ostao 'na cesti'. Po svemu sudeći, bio bi to kraj njegove karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo