Play ponuda

Japanci 'srušili' Mirka: Kraj karijere za Cro Copa?

shimmer fallback

Mirko Filipović se nedavno vratio svojoj najvećoj ljubavi K-1, odradio event u Madridu, pobijedio u povratničkoj borbi protiv Lorena i pokupio novce. No, samo dva mjeseca kasnije – šok!

3.7.2012.
9:16
Play ponuda

Iako su iz nekoć slavne japanske organizacije najavili da se vraćaju na stare staze, K-1 je ipak pred gašenjem. Naime, event u Madridu, na kojem se borio i Mirko Filipović, ostavio je 'repove' među partnerima.

Spomenuti event su zajedničkim snagama organizirali K-1 i nizozemski It's Showtime. Japanci su zakazali, nisu pokrili svoj dio troškova, zbog čega je njihov partner ostao u velikim problemima, te odbio nastaviti suradnju.

"Dogovor s gospodinom Kimom bio je da zajedno pokušao dignuti K-1 iz mrtvih. Organizirali smo sjajan event u Madridu, doveli odlične borce, a oni na kraju nisu platili dogovoreno. Žao mi je što se sve prelomilo na borcima, jer osim Filipovića i Harija, kojima je plaćeno unaprijed, nitko još nije dobio honorar", rekao je vlasnik nizozemske organizacije Simon Rutz.

Raspadne li se K-1 do kraja, propada i ugovor s Cro Copom, koji bi u tom slučaju ostao 'na cesti'. Po svemu sudeći, bio bi to kraj njegove karijere.

Play ponuda
Play ponuda