PROCURIO VIDEO ZABRINUTOSTI UFC BORCA: / Strašno nokautirao protivnika, pa se hvatao za glavu! 'Molim se za njega'

Image
Foto: Screenshot
13.12.2017.
15:56
Screenshot
VOYO logo

Da bantam kategorija nije niti malo bezlazlena, jer se radi o borcima s manjom kilažom nego, primjerice poluteška ili teška divizija, mogli smo vidjeti proteklog vikenda na UFC Fight Nightu, na kojem je Marlon Moraes pobijedio Aljamaina Sterlina.

HIGH-KICKOM MU UMALO OTKINUO GLAVU: Zastrašujući nokauti koji dočaravaju svu brutalnost ovog sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borilački portal Fight Site prenosi kako su gledatelji, osim odličnog dvoboja, na koncu mogli vidjeti i jedan od najbrutalnijih nokauta godine. Moraes je krenuo na “high kick” da bi svog protivnika na koncu uspio uhvatiti koljenom. Sterling je pao “kao pokošen” na parter i više se nije dizao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kavezu su se odmah pojavili liječnici i službenici iz Komisije, no nokautirani borac neko vrijeme nije dolazio k sebi.

To je vidljivo uznemirilo i Moraesa koji je gledao rasplet situacije, primao se za glavu, pokazao je brigu, ljudskost... Kasnije je svoju veličinu potvrdio i putem Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala Bogu za pobjedu, ali je bitnije od toga moliti se da je Aljamain dobro i da je 100 posto zdrav. Ovaj sport je nebitan kada ga usporedimo sa zdravljem. Imam mnogo poštovanja za njega i za njegov sjajan tim”, napisao je Moraes na spomenutoj društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo