Play ponuda

PROCURILE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE BIVŠE UFC PRVAKINJE: / Svi ih dijele, internet se ekspresno zapalio

Image
Foto: Screenshot

Lako je zaključiti kako su u pitanju fotografije starije od dvije godine

25.3.2019.
13:05
Screenshot
Play ponuda

Bivša UFC prvakinja, Miesha Tate, našla se u vrlo neugodnoj situaciji koju će pokušati što prije riješiti. Naime, na internetu su osvanule njene privatne fotografije, na kojima se ima za vidjeti malo više nego što bi ona htjela.

Budući da se na jednoj od fotografija nalazi UFC-ov borac i njen bivši zaručnik Bryan Caraway, lako je zaključiti kako su u pitanju fotografije starije od dvije godine. Miesha je trenutno zaručena za Bellatorovog borca Johnnya Nuneza, kojem je prošle godine rodili kći. Do sada je na internetu postojalo nekoliko njenih privatnih fotografija, no bez previše eksplicitnog sadržaja. Ovog puta pojavilo se nešto što će se Miesha svakako potruditi da se što prije ukine, piše Fightsite.

Galerija je postala hit na MMA forumima i Redditu

Stranice koje se bave “leakanim” sadržajima poznatih osoba brzo su reagirale te je galerija postala hit na MMA forumima i Redditu. Mi istu naravno nećemo prenijeti, no jasno je kako je do iste moguće doći jednim pravim upitom na neku od najboljih internet tražilica.

32-godišnja Tate umirovila se u studenom 2016. godine, nakon poraza od Raquel Pennington. Borbu ranije izgubila je pojas prvakinje u prvoj obrani istog. Bolja od nje bila je Amanda Nunes, koja taj pojas i dalje drži. Tijekom karijere stekla je veliku popularnost, imala je veliki broj navijača, a i danas je na Instagramu prati oko dva milijuna ljudi. Jedna je od prvih ženskih MMA superzvijezda, a danas odrađuje promotivne aktivnosti za svog bivšeg poslodavca, UFC.

Play ponuda
Play ponuda