TRAŽIO JE DA GA UBIJU / Procurila snimka uhićenja najveće UFC-ove zvijezde. Pogledajte dramatične prizore privođenja ponajboljeg MMA borca svih vremena

Image

Jones je bio u podosta rastrojenom stanju, urlao je na policajce tijekom uhićenja, tražio je od njih da ga ubiju i da ga ozlijede

23.2.2022.
12:10
VOYO logo

Prema mnogima najbolji MMA borac svih vremena i trenutno uz Conora McGregora najveća UFC-ova zvijezda, Jon Jones, prošle je godine u rujnu priveden u Las Vegasu. Jones je uhićen jer je navodno zlostavljao svoju zaručnicu, a sada je gotovo pola godine nakon incidenta objavljena i snimka njegova privođenja.

Jones je bio u podosta rastrojenom stanju, urlao je na policajce tijekom uhićenja, tražio je od njih da ga ubiju i da ga ozlijede, a čak je i glavom udario u njihov automobil i to toliko jako da ga je uspio oštetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istukao zaručnicu

Jones je tada boravio u Las Vegasu gdje je uveden u Kuću slavnih, a odsjeo je u luksuznom hotelu sa svojom zaručnicom Jessie Moses s kojom ima tri kćeri. Moses je kasnije ispričala kako je već bila u krevetu kada je Jon stigao u sobu i kako isprva nije bio agresivan, ali da ju je onda naglo povukao za kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je uočila krv na bradi i glavi njegove zaručnice, a onda je ipak priznala da ju je udario kada je odlazio iz sobe. Kada je otišla kasnije na recepciju, zaštitar je vidio da ima krvi na njenoj glavi pa je pozvao policiju. Dok je policija došla, Jones je već pobjegao, ali ga je druga patrola presrela i uhitila nedaleko od hotela, gdje je i nastao ovaj video.

Inače, Jones već ima debeli dosje. Vozio je pod utjecajem opijata i autom udario trudnicu, zatim je nekoliko puta dobivao pozitivan dopinški nalaz zbog čega je dulje vremena pauzirao, a optužen je i za fizički napad u jednom striptiz-baru prije dvije i pol godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo