PROCURILA RIJETKO VIĐENA SNIMKA DIVLJEG SPARINGA HRGOVIĆA I WILDERA: / Nitko nije očekivao ovakav rat u ringu; 'Ovo želite gledati'

Image
5.2.2021.
12:55
VOYO logo

Sky Sports odlučio nas je počastiti i nešto duljom verzijom slavnog sparinga

Pred najboljim hrvatskim boksačem FilipomHrgovićem velika je godina. Poznati promotor EddieHearn ispričao je kakve ima planove za El Animala.

"Dogovaramo meč protiv Martina Bakolea. Filip je spreman, ponudili smo borbu i Michaelu Hunteru, no od njega nismo dobili povratnu informaciju. To bi također bila sjajna borba", kazao je Hearn za YouTube kanal Matchroom Boxinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ga čeka?

"Jedan je od najboljih teškaša svijeta i do kraja ove godine gledat ćete ga u ozbiljnim ispitima. Vjerujem da se do kraja ove godine može dovesti u poziciju iz koje će ući u borbu za svjetsku titulu", dodao je.

U međuvremenu, Sky Sports objavio je dulju rijetko viđenu snimku sparinga Hrvata i bivšeg WBC-ovog svjetskog prvaka Deontaya Wildera z 2013. godine. Njih su dvojica tada boravili u kampu Davida Hayea, koji se pripremao za obračun s Tysonom Furyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je u tom sparingu, kao za vrijeme čitavog boravka u Londonu tada, ostavio jako dobar dojam i pokazao zašto je u tom trenutku bio jedan od najboljih amatera među teškašima u svjetskom boksu. Wilder je, pak, imao neporaženi skor od 29-0. Dvije godine poslije, Wilder je postao svjetski teškaški prvak po WBC verziji. Dana 17. siječnja 2015. godine, pobijedio je tadašnjeg prvaka Stivernea u the MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, želite ovo gledati. Zaboravite mene. Ovi idu jedan na drugoga do kraja", kazao je jedan od onih koji su pratili sparing.

"Ajde, to, da, da", govorio je Hrgović svom sparing partneru za vrijeme treninga, aludirajući mu da opusti ruke i pusti ih do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo