Borac bez noge otkrio potresnu priču: 'Imao sam samo šest godina'

Borilačka organizacija Legacy FC dovela je pod svoje okrilje jednonogog borca Matta Betzolda, čija je životna priča istovremeno strašna i zadivljujuća.

28.11.2014.
6:32
VOYO logo

31-godišnji Amerikanac Matt Betzold ostao je bez noge kao šestogodišnjak, a njegova priča koju je nedavno otkrio javnosti je savršena za knjigu ili film.

"Netko mi je dao slatkiš napunjen otrovom kad sam imao 6 godina. To je bila osveta mom ocu. Dobio sam otrovanje krvi i izgubio nogu zbog krvnog ugruška. Izašao sam iz bolnice nakon 6 tjedana kome. Mislili su da ću umrijeti. Zbog toga mi nisu dali potrebnu terapiju, nisu micali moje tijelo. Kad je osoba u komi, liječnici moraju raditi vježbe s pacijentom da mu mišići ostanu aktivni i snažni. Nisu to radili, pa sam jedva mogao micati ruke i vrat koliko su mi mišići bili u lošem stanju. Morao sam proći puno terapija da bi mi se snaga vratila u udove", prenosi Fight Site riječi nevjerojatnog borca koji se do sada borio za organizaciju WSOF i nije izgubio meč od 2011. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/hGI0jgyuoKA

U Legacyju će se natjecati u muha kategoriji, a njegov dosadašnji skor u MMA je 6:3. U pet od svojih šest borbi protivnike je prisilio na predaju, a kao to radi, pogledajte u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uDdNiMRxAk0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo