Play ponuda

Cro Cop razbio Japanca, zlatni olimpijac završio s krvavom glavom!

shimmer fallback

Mirko Filipović je ponovno ušao u ring, ovoga puta na IGF 2 priredbi u Tokiju te je lakše od očekivanog izborio pobjedu protiv Japanca Satoshija Ishiija.

23.8.2014.
12:57
Play ponuda

Sve je završilo već u drugoj rundi kad je sudac morao prekinuti borbu zbog posjekotine na čelu Satoshija Ishiija. Japanac je toliko jako krvario nakon Mirkovog udarca da meč nije mogao biti nastavljen, a Filipović je osvojio pojas IGF prvaka.

Već prilikom ulaska u ring bilo je jasno da gledatelji domaćem borcu nisu oprostili izbjegavanje dolaska na službeno vaganje, a odmah se potvrdilo i kolika je Mirko legenda u Japanu. U ring je ušetao kao da je on domaćin, a tako se i postavio od prve minute. Nakon početnog ispitivanja snaga, Cro Cop je uputio jedan low-kick, što je Japanac shvatio kao upozorenje te je uspio srušiti Hrvata i prenijeti borbu u parter.

Filipović se odlično branio te je u jednom trenutku laktom zakačio Ishiija po čelu i raskrvario ga nakon čega su počeli prekidi. Liječnička služba je nekoliko puta pokušavala zaustaviti krvarenje, ali na početku druge runde, u trenutku kad se borba razvila, suci su morali prekinuti meč, jer je krvarenje zapravo ometalo oba borca.

Razočarani Ishii se odmah uputio u svlačionicu, ne dočekavši proglašenje pobjednika, a Mirko je postao novi prvak IGF-a.

"Bilo je prelijepo nastupili ponovno u Japanu, ovdje se odlično osjećam. Bilo je kao u vrijeme starog Pridea, stvarno se posebno osjećam večeras", izjavio je nakon meča Cro Cop i osvrnuo se na sudačku odluku o prekidu borbe.

"Meč se morao zaustaviti, previše je krvario, išla mu je krv u oči, a smetalo je i meni".

//www.youtube.com/embed/vxf1HSH5NNg Borba Ishiija i Fedora

Play ponuda
Play ponuda