POZNATI YOUTUBER ŽELI SUDAR S CONNOROM MCGREGOROM: / 'Bila bi mi čast da mi otkine jebe*nu glavu!'

Image
Foto: AFP

Jedan od najpoznatijih youtubera današnjice ušao bi u ring s poznatim Ircem

27.12.2018.
8:52
AFP
VOYO logo

YouTube senzacija Logan Paul i dalje je ozbiljan oko ideje da se borbi u UFC-u jer smatra da se radi o financijski unosnom potezu baš kao što je to bio i njegov boksački meč protiv internet zvijezde KSI-a koji je prodao gotovo 800 tisuća PPV prijenosa i obojici donio milijune dolara zarade.

“Da, mislim da ćete me vidjeti u UFC-u. Ako (predsjednik UFC-a) Dana White izvuče glavu iz guzice i želi zaraditi nešto love”, rekao je Logan za TMZ. Iako je amater Loganove vještine u ringu nahvalio je i UFC-ov komentator i borilački stručnjak Joe Rogan. Paul tvrdi da UFC shvaća ozbiljno te bi uložio maksimalni trud u pripreme za svoj nastup u Octagonu, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“UFC je izgrađen na modelu- ljudi koji gledaju druge ljude kako se bore. Ja se mogu boriti. I trenirat ću koliko god je potrebno da se borim u UFC-u. Ja sam predan do kraja. Ako dobijem priliku boriti se u UFC-u to je moj život i fokus idućih 6, 8 mjeseci ili koliko god je potrebno.”

Kritizirao Whitea

Najveća kritika UFC- ovog predsjednika Whitea bila je ta da bi profesionalni borci Paula “ubili” u pravoj MMA borbi. No 23- godišnjak je toga itekako svjestan i zato niti ne cilja na borbu s ozbiljnim protivnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledajte, ja nisam profesionalni borac i neću se praviti da mogu stati u ring s nekim tko će mi otkinuti jebenu glavu.” Ipak, kada su ga pitali o potencijalnom dvoboju protiv najpopularnijeg borca na svijetu Conora McGregora, odgovor je sasvim drugačiji.

“Protiv Conora bih se borio. Bila bi mi čast da mi Conor otkine glavu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo