POZNATI BORAC POKAZAO KAKO MU IZGLEDA LICE TJEDAN NAKON TEŠKOG PORAZA: / Slika je iznenadila i najvjernije navijače

Image
Foto: AFP

Dobio je brutalne batine, a sada je sa svijetom podijelio sliku posljedica

19.12.2018.
10:20
AFP
VOYO logo

Brian Ortega javio se putem Instagrama da bi fanovima otkrio kako izgleda tjedan dana nakon teškog poraza od Maxa Hollowaya. Zaključak svega je da bi mogao razmisliti i svoj nadimak promijeniti iz T-City u Wolverine.

Kako je Ortega izgledao nakon borbe protiv Hollowaya, najviše se može vidjeti u videu koji smo objavili prije nekoliko dana. Izazivač perolake kategorije primio je rekordan broj značajnih udaraca u jednoj borbi, a lice mu je dovedeno do neprepoznatljivosti. Prepun masnica i otečen, očekivalo se kako će Brianu trebati neko vrijeme da vrati svoj izgled, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenađujuće se oporavio

No, samo devet dana nakon borbe, na Brianu se vide tek poneki tragovi toga da je prije devet dana odradio nevjerojatnu UFC borbu. Gotovo u potpunosti se, barem što se tiče vizualnog dojma, uspio oporaviti od borbe, što je uostalom i sam komentarom slike naznačio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brian je inače pobrao lovorike od strane fanova za svoju izdržljivost, iako su mnogi rekli kako je čak i prečvrst za svoje dobro te da je trebao puno ranije pasti. Uostalom, da liječnici nisu reagirali, on bi sigurno ušao i u petu rundu borbe gdje je dao sve od sebe, ali jednostavno nije išlo. Brian je mlad borac, sada je vrijeme da nauči iz prvog poraza i vrati se bolji nego što je bio. Oporavak, kao što vidimo, teče bolje nego što bi bilo tko očekivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo