POJAVILA SE NOVA SNIMKA UHIĆENJA JONA JONESA: / Bio je pijan i imao je pištolj, pogledajte što je sve policija pronašla u njegovom autu

Image
Foto: Screenshot

Jones će služiti 96 sati u programu pritvora u zajednici

9.4.2020.
8:27
Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih boraca na svijetu, UFC-ov prvak JonJones uhićen je prije dva tjedna u Albuquerqueu. Jonesa je policija presrela i zaustavila u njegovom autobombu, a vozio je pod utjecajem alkohola. Također, Jonesu su policajci u autu pronašli i pištolj.

UFC-ov prvak poluteške kategorije priznao je krivicu te je postigao dogovor s tužiteljima u kojem je pristao, kao ponavljač dijela, na jednogodišnju uvjetnu kaznu.Kao dio dogovora, Jones će služiti 96 sati u programu pritvora u zajednici – što je oblik zatvora, ali ne u tradicionalnoj zatvorskoj ćeliji, nego kod vlastite kuće. Nosit će na gležnju uređaj koji će pratiti kretanje i koji omogućava vlastima da se uvjere da neće napustiti prebivalište u tom vremenskom roku odsluživanja kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva tjedna poslije incidenta pojavila se, inače, nova snimka uhićenja. Zanimljivo je što se odmah primijeti da je Jones prepoznao policajca koji ga je uhitio. Naime, riječ je o istom s kojim je 2016. ušao u žestoku raspravu kada je uhvaćen kako se utrkuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo