[VIDEO] POJAVILA SE NOVA SNIMKA TRENUTKA LUDILA NOVE BOKSAČKE SUPERZVIJEZDE: / Sramotni napad svjetskog prvaka iz drugog kuta

Image
Foto: Screenshot: You Tube/TMZ Sports

'Sad smo dobili nove snimke njihove svađe ... I vidite, Davis je jasno i vidljivo udario ženu'

17.3.2020.
10:27
Screenshot: You Tube/TMZ Sports
VOYO logo

Pojavila se nova snimka koju je u medijski prostor pustio američki TZM Sports, a koja prikazuje trenutak ludila boksačke zvijezde Gervonte Davisa.

Još se početkom veljače predao policiji

Aktualni neporaženi WBA prvak u lakoj kategoriji još se početkom veljače predao policiji nakon što se internetom proširila snimka koja prikazuje kako s jedne humanitarne košarkaške utakmice na silu odvodi bivšu djevojku i majku njegove kćeri iz dvorane...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TMZ Sports tvrdi da nam novi kadrovi incidenta prikazuju Davisa u trenutku kada baca udarac, pretpostavlja se na spomenutu ženu. Nakon toga izbija manja gužva, a veći kaos ipak je na kraju uspješno zaustavljen. Sve navedeno može se vidjeti i u priloženom videu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Davis je jasno i vidljivo udario ženu'

"Sad smo dobili nove snimke njihove svađe ... I vidite, Davis je jasno i vidljivo udario ženu. Davis na snimci hoda u Watsco Centru uz aut liniju, odmah stavlja ruke na ženino područje između ramena i vrata, povlači ju i nasilno gura u područje izvan dvorane u hodnik.

Novi snimka prikazuju kako Davis baca lijevu ruku i čini se kako njome udara ženu. Kasnije možete vidjeti, žena uzvraća boksaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su ih rastavili, ali drama se tu nije završava - jer se čini da je Davis u prepirci s drugim čovjekom", stoji u tekstu TZM Sportsa.

Na snimci se, također, vidi kako se Davis suočava s čovjekom za kojeg se činilo da snima incident, a u jednom je trenutku izgledalo kao da će se sukobiti i snjim nakon svađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pušten iz pritvora 3 dana kasnije pod optužbom za blaži oblik nasilja u obitelji

Konačno, svi su na kraju razdvojeni ... a Davis je pušten iz pritvora 3 dana kasnije pod optužbom za blaži oblik nasilja u obitelji. Prema policiji, napadnutoj ženi stradala je usna te je pretrpjela i ozljedu čeljusti, a da Gervonta nije bilo toliko nevin, kako tvrdi, otkriva nova snimka.

Davis je negirao, piše spomenuti američki medij, da je ikada udario ženu, izjavivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nikada je nisam udario. Ona je majka mog djeteta'

"Nikada je nisam udario. Da, bio sam agresivan i rekao sam joj da odmah dođe. No, to je majka mog djeteta. Nikad je ne bih udario, niti još išta nažao napravio."

Policajci kažu da je žena zadobila ozljede usne i lijeve čeljusti u svađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štićenik Floyda Mayweathera

Inače, Davis je štićenik Floyda Mayweathera, bivšeg neporaženog boksača koji je bio osuđen 2010. zbog incidenta prema tadašnjoj djevojci Josie Harris koja je imala troje djece sa slavnim boksačem, a koja je prošlog tjedna pronađena mrtva.

Gervonte Davis je rastuća superzvijezda u svijetu boksa. Ima boksački skor 23-0 s pobjedama nad jakim boksačima poput Yuriorkisa Gamboa i Joséa Pedraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo