POGREŠKA KOJA BI GA MOGLA SKUPO KOŠTATI: / Pogledajte kako se Joshua priprema za revanš s transformiranim Ruizom

Image
Foto: Profimedia, Press Association

Joshua se možda zaribao s ovom pripremom

16.10.2019.
9:55
Profimedia, Press Association
VOYO logo

Bivši prvak teške kategorije u boksu, Britanac Anthony Joshua, odlučio je promijeniti strategiju za veliki revanš s aktualnim prvakom i čovjekom koji mu je sve oduzeo, Andyjem Ruizom. Naime, za razliku od prošlog meča, Joshua je odlučio sparirati s protivnicima slične konstitucije i stila borba kao Ruiz.

"Joshua je mima puno sparing partnera koji imaju stil sličan Ruizu. Prije prošlog meča Joshua je sparirao samo tri tjedna i bilo je problematično pronaći ljude poput Andyja jer ih nema mnogo. Male, bucmaste, ali s brzim rukaka. Sad smo to uspjeli i mislim da pripreme teku najbolje što mogu, rekao je za promotor britanskog boksača", Eddie Hearn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je za sparing-partnera uzeo čak i Derecka Chisoru, inače svog dobrog prijatelja, koji donekle slični na Ruiza, barem po visini i snazi udaraca. Međutim, Joshua se možda zaribao s ovom pripremom.

Ruiz drastično smršavio

Naime, Ruiz je također odlučio promijeniti strategiju i drastično je smršavio, što znači da će biti puno pokretljiviji, eksplozivniji i brži u odnosnu na prvi meč. Ruiz je uveo pravilnu i zdravu prehranu, umjesto čokoladica sada jede avokado, doručkuje jaja, gljive, špinat i avokado, ruča salate ili tortilje, a kao međuobroke konzumira orašaste plodove te večer odrezak ili ribu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.instagram.com/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do meča s Joshuom ima još malo manje od dva mjeseca, priredba je na rasporedu 7. prosinca, a Ruiz do tada može još gubiti na težini i raditi na segmentima borbe na kojima do sada možda zbog kurpulencije nije mogao. U igri je možda i najveća zarada u povijesti boksa, a mnogi govore kako je ovo najunosnija boksačka priredba u ovom stoljeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo