Play ponuda

'Pet tjedana sam bio tamo, kuća uz more, a nisam se ni jednom okupao'

shimmer fallback

Mirko Filipović završio je pripreme i otputovao u Tokio gdje ga ove subote čeka novi izazov - meč protiv 27-godišnjeg olimpijskog pobjednika Satoshija Ishiija na Inokijevom eventu.

20.8.2014.
8:04
Play ponuda

''12 pobjeda u nizu, zlatni olimpijac iz Pekinga, đudaš. Izvrstan parteraš, iako se ja ne bojim ni partera. Ljudi mene doživljavaju kao 'stand up' borca, ali ja dugo radim hrvanje i 'jiu-jitsu''', rekao je Filipović za Gol.hr i dodao u svom šaljivom stilu.

''Što bi rekao Bili Piton, a pa što mogu, ni ja to ne volim, no takav je posao. Što da radim, zovu me iz K1, zovu iz Glorija, pa zovu za slobodnu borbu i tako'', izjavio je Cro Cop parafrazirajući slavnu scenu iz filma 'Maratonci trče počasni krug'.

Japanac nije nimalo bezazlen protivnik, ali Mirko tvrdi da je odradio odlične pripreme u Puli.

''Pet ili šest tjedana sam bio tamo, je li Stipe? Kuća uz more, a ja se ni jednom nisam okupao. Eto meni to, što ja znam, nije nešto", rekao je Filipović, obraćajući se Stipi Drvišu koji ga neumorno prati na mečevima, ali i u privatnom životu.

U kakvom raspoloženju Mirko dočekuje meč možete pogledati i u novom videu "S Cro Copom u krevetu", koji su Filipović i Drviš snimili prije polaska za Japan.

Play ponuda
Play ponuda