TREBA OVO PREŽIVJETI / Boli i preko ekrana. Pogledajte usporenu snimku ubojitog nokauta krošeom najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata

Image

Naš najbolji kickboksač u ovom je meču imao ponešto problema, ali ga je svejedno završio na vrlo efektan način

18.5.2022.
11:49
VOYO logo

Najbolji hrvatski kickboksač, Antonio Plazibat, proteklog je vikenda došao do pobjede protiv Tarika Khbabeza, protiv kojeg je slavio prošle godine i to nokautom u drugoj rundi. Ovaj put nokautirao ga je u trećoj rundi.

No, nije sve izgledalo tako dobro za hrvatskog borca. U drugoj rundi upao je u probleme i mislio je da je gotov. Naime, nekoliko puta je pao na pod, a svi su strahovali od ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa sve je dobro s koljenom, nema nekakvih problema. Valjda samo podloga bila skliska pa mi noga otišla par puta. Majke mi usrao sam se. Mislio sam da sam sje*an do kraja. Par puta sam prosklizao kao debil. Boljelo je. Sad nema nikakvih problema, nadam se da će sve biti u redu", poručio je preko Instagrama.

Ubojiti nokaut

"Sve je dobro, ništa me nije uzdrmalo. Nije baš nekakav nastup bio, ali sam se prisa kad mi je propala noga, mislio sam da sam sje*ao koljeno. Što se tiče nastupa nokaut je ok, al što se tiče ostalog da sam nešto zadovoljan i nisam. Ali dobro je", rekao je i zahvalio navijačima. "Obećavam da ću titulu dovesti tu i gotovo", kazao je Plazibat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš najbolji kickboksač u ovom je meču imao ponešto problema, ali ga je svejedno završio na vrlo efektan način, a Glory je sada objavio novu usporenu snimku ubojitog nokauta desnom krošeom i moramo priznati da boli i preko ekrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo