POGLEDAJTE KRVAVU UFC BORBU OEZDEMIRA I SMITHA: / Pobjednik je bio toliko umoran da nije mogao ni proslaviti

Image
Foto: Screenshot

Nevjerojatna borba završila je preokretom i gušenjem

28.10.2018.
10:26
Screenshot
VOYO logo

Održan je UFC Fight Night 138 event u kanadskom Monctonu. Anthony Smith uspio je savladati Volkana Oezdemira gušenjem u trećoj rundi, nakon što je švicarski borac dominirao prve dvije runde, da bi u trećoj ušao gotovo potpuno bez kondicije.

Volkan Oezdemir bio je puno bolji borac od Anthonya Smitha kroz pune dvije runde. Kontrolirao je situaciju na nogama kroz prvu rundu, dok je drugu rundu uspio doći do dominacije na podu. Volkan Oezdemir izgubio je tu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitate se kako? Tako što je puno lošije podnio nedostatak kondicije nego njegov protivnik, koji se također našao u istim problemima. Tako je Smith došao do treće pobjede u nizu, dok je za Oezdemira ovo drugi poraz u nizu, doživljen u borbi u kojoj je imao uistinu sve pod svojom kontrolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao bez snage za proslavu

Kako je gore navedeno, prvu se rundu Volkan odlično kretao i još bolje pogađao, dok je Smith većinom tražio neke udarce iz kontre. Bilo je tu pogodaka, no daleko od nečega ozbiljnog, dok se sam dva puta našao u velikim problemima, no švicarski borac u tim trenucima nije odlučio napasti završnicu. Druga runda bila je za Volkana još dominantnija, nakon što je tijekom druge minute sve završilo na podu, a onda je tamo uslijedila dominacija iz gornje pozicije i nije bilo daleko od prekida, piše Fightsite.

Anthony Smith je tako uspio naplatiti to što mu je sudac Yves Lavigne vjerovao. U treću su rundu oba ušli izuzetno umorni i to se vidjelo po udarcima. Obojica su udarce povlačili široko i otvoreno, bez previše garda, ali snaga volje bila je na strani Smitha. Tako je u jednom trenutku pronašao udarac kojim Volkana baca u probleme, novom serijom odvodi borbu na pod i tamo kreće raditi na gušenju, koju mu je pola minute prije kraja i upalilo tapkanjem. Smith je bio toliko umoran i potrošen da se nakon kraja borbe nije uspio niti ustati i proslaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo