Pogledajte iskrenu ispriku Mirka Filipovića

10.11.2013.
11:28
VOYO logo

Baš kao i prije meča Stipe Drviš i Mirko snimili su novi nastavak serijala 'S Cro Copom u krevetu', i to ponovno u sobi hotela u kojem je Filipović odsjeo u Moskvi. Naravno, atmnosfera nakon poraza od Alekseja Oleinika nije bila tako dobra kao prije meča, a Mirko se ovoga puta uglavnom ispričavao i žalio.

"Žao mi je. Napravio sam jednu grešku i nažalost one se u ovom sportu skupo plaćaju. Malo me povuklo sve to, htio sam ga završiti gušenjem, htio sam ga giljotinom srediti. Ja sam se sam bacio na leđa, nisam uspio zatvoriti drugu nogu i on je to iskoristio. Taj zahvat glave njemu je specijalka. Moram čovjeku čestitati, dobio je par dobrih udaraca, ali što je tu je. Žao mi je, napravio sam grešku i to sam platio. Nikakve izlike neću tražiti. Luzeri traže izlike, a pobjednici traže rješenja. Stvarno mi je žao zbog poraza, ali to je tako u životu. Svaka škola se plaća. Sutra je novi dan, to je činjenica. Još jednom, žao mi je i hvala svima na podršci", rekao je Mirko i na kraju priznao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/5Nhd0sxKp7k

"Baš sam ljut na samog sebe kakvu sam grešku napravio, nisam se trebao bacati dolje na leđa, trebao sam ostati gore, pokušati koljenima, aperkatima i to, ali lako je sad biti general poslije bitke. To je tako, čovjek je iskoristio priliku koju sam mu dao, moje čestitke njemu i idemo dalje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo