Play ponuda

POČELO OMALOVAŽAVANJE MIOČIĆEVIH USPJEHA!? / Ispada da je američko-hrvatski majstor do svojih pojasa stigao – slučajno i uz sreću

Image
Foto: AFP

Stipe Miočić je teškaški pojas s upjehom branio triput

24.8.2018.
10:05
AFP
Play ponuda

Američki MMA borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić, jedan od najboljih boraca svih vremena i jedini koji je UFC naslov u kategoriji teškaša uspješno branio u tri navrata, svoje uspjehe - sugeriraju to izjave istaknutih pojedinaca iz tog svijeta posljednji dana – može pripisati slučajnosti i(li) sreći!?

Može se to zaključiti nakon što je Fernand Lopez, dugogodišnji trener Francisa Ngannoua, kazao da je njegov pulen borbu za pojas protiv Miočića izgubio 'jer se nije držao dogovorenog plana', odnosno zato što je 'radio upravo suprotno u odnosu na ono što smo pripremali', a sad stiže još jedna slična izjava na temu borbe za naslov teškaškog prvaka.

Image
SJEĆATE SE NGANNOUA? /

Čovjek koji je gradio njegovu karijeru dobro ga je 'oprao', kaže i da ga Miočić ne bi pobijedio da nije...

Image
SJEĆATE SE NGANNOUA? /

Čovjek koji je gradio njegovu karijeru dobro ga je 'oprao', kaže i da ga Miočić ne bi pobijedio da nije...

Sreća, ne znanje

Dolazi ona od Juniora dos Santosa koji je u meču sa Miočićem trajao nešto više od dvije minute. Brazilski MMA borac želio bi ponovno odmjeriti snage sa rekorderom po broju obrana pojasa u kraljevskoj kategoriji, a sve to upakirao je u ovu izjavu koju prenosi mmafighting.com:

"Volio bih revanš protiv Stipe Miočića, ali mislim da do njega neće doći. Ne shvaćam zašto ne vide smisao u toj borbi, ona prethodna je trajala kratko. Imao je sreće pri vezanju udaraca, a to ne dokazuje njegovu nadmoć. Mi smo teškaši. Izgubio je od Daniela Cormiera na jednak način na koji je svladao mene."

Miočić je naslov prvaka UFC-ove teške kategorije osvojio u svibnju 2016. u meču protiv Fabricija Werduma. Titulu je obranio okršajima protiv Alistaira Overeema, Dos Santosa (od kojeg je ranije izgubio) i Ngannoua prije no što ju je predao Cormieru.

Play ponuda
Play ponuda