nakon šest mjeseci izbivanja / Petar Milas vraća se u ring: 'Neprestano treniram, mislim da sam još malo ojačao'

U 15. borbi u karijeri, koju ćete moći pratiti na RTL-u, protivnik će mu biti Južnoafrikanac Johnny Muller

19.10.2019.
19:55
VOYO logo

Za točno tjedan dana hrvatski teškaš Petar Milas ponovno ulazi u ring. U 15. borbi u karijeri, koju ćete moći pratiti na RTL-u, protivnik će mu biti Južnoafrikanac Johnny Muller koji se prije četiri godine borio i s velikim Oleksandrom Usikom. Zanimljivo, i Milas je bio na korak do borbe s Ukrajincem i to u njegovu debiju u teškoj kategoriji. 

Nakon šestomjesečnogizbivanja iz ringa Petar Milas ponovno se vraća u akciju. Brži, bolji, jači i, poručuje, onakav kakvog ga još nismo vidjeli. Odredište je glavni grad Njemačke, Berlin, a  protivnik Južnoafrikanac Johnny Muller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protivnik je dobar. Mislim da nije još svjetska klasa, ali je boksao s dobrim imenima poput sadašnjega svjetskog prvaka po IBO-u cruiser kategorije Kevina Lerene, boksao je protiv Oleksandra Usika i ima još nekoliko imena iza sebe tako da je pružio dobre mečeve", rekao je Petar Milas

Dobre mečeve pružio je i Milas pa privukao interes najvećih imena teške kategorije. Iako ga pola godine nije bilo, u Split su stizale brojne ponude pa tako i Usikove za njegov debi u teškoj kategoriji, no poziv je odbio jer je došao - samo sedam dana prije meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam još vremena, mlad sam, tako da ne treba srljati"

Htio ga je i Chisora nakon što je Parker odustao od borbe. Milas je ipak odlučio da on ima svoj put.

"Imam još dovoljno vremena, mlad sam, tako da ne treba srljati. Da mi je žao, i je i nije. Žao mi je možda jedino novca, ali nema veze, vjerujem u sebe tako da se nadam da će sve to doći ponovno i ostvariti možda još veće šanse za neku titulu", pojasnio je boksač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer to i jest plan za 24-godišnjaka koji je pokazao da zna izvesti šou u ringu.

"Možda još pola godine do godinu dana, možda još dva ili tri ovakva meča, i onda ćemo govoriti o nekome iz top deset tako da već imam ponude od nekih drugih promotora za nastavak karijere na većem nivou boksača, tako da će vrijeme sve pokazati", kaže Milas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeće subote uživo na RTL-u

"Ja sam neprestano trenirao, stao sam možda 3-4 dana. Uglavnom redovito treniram, bio sam po sparing kampovima u Velikoj Britaniji tako da sam još poboljšao i noge i snagu, mislim da sam još malo ojačao", objasnio je. 

A koliko je to ''još malo'', moći ćete pratiti uživo na RTL-u. Sljedeće subote Petar Milas boksa svoj 15. meč u profesionalnoj karijeri s Johnnyjem Mullerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo