BOLEST GA SPUTALA / Petar Milas pobijedio Mullera, ali... 'Nije to bio moj dan, želim taj meč što prije zaboraviti'

'Budućnost je preda mnom, mlad sam. Svatko u karijeri ima uspone i padove'

27.10.2019.
21:02
VOYO logo

"Nije to bio moj dan." Tako je 15. pobjedu u profesionalnoj karijeri za RTL komentirao Splićanin Petar Milas koji je sinoć u Berlinu jednoglasnom odlukom sudaca slavio protiv Južnoafrikanca Johnnya Mullera. Iako je pobijedio, Milas nije bio na razini prethodnih mečeva, a za to je kriva prehlada s kojom se borio cijeli tjedan.

Iako je ostvario respektabilnu 15. pobjedu u karijeri 24-godišnji Splićanin meč protiv Južnoafrikanca, kaže, želi što prije zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uglavnom, nije to bio moj dan. Nisam ga podcijenio, dobar je boksač. Jednostavno, to nisam bio ja. Tijelo me nije slušalo, ali bit će bolje drugi put", istaknuo nam je Milas.

Naporne šestomjesečne pripreme ostavile su traga baš u najgorem trenutku. Milas se cijeli tjedan borio s prehladom i povišenom temperaturom pa je pobjeda time još važnija i veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira što nije bio njegov dan, Milas je odradio dobar meč. Bolest ga je spriječila da bude ubojit kao u svojim prethodnim mečeva, ali je zato pametno povećavao bodovnu prednost iz runde u rundu. Kontrolirao je ritam tijekom cijelog meča i oprezno boksao , a to ga je dovelo do pobjede jednoglasnom odlukom sudaca nakon osam rundi.

"Budućnost je preda mnom, mlad sam. Svatko u karijeri ima uspone i padove. U prosincu ili siječnju ide sljedeći meč, a nadam se da ću biti zdrav. Ovo treba zaboraviti i odraditi sve kako treba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo