EPSKI RAT U RINGU / Parker pobijedio Chisoru u jednom od najboljih boksačkih mečeva godine. Pogledajte kakve bombe od udaraca su padale

Image
Foto: Profimedia

Borba je otišla do samog kraja, odboksali su svi 12. rundi, ali u tih su 12. rundi vodili pravi pravcati rat

19.12.2021.
8:21
Profimedia
VOYO logo

Na istoj Matchroomovoj priredbi u Manchesteru na kojoj se borio hrvatski boksač Alen Babić i na kojoj je uz jako puno muke svladao Davida Spillmana, održan je i uvjerljivo jedan od najboljih boksačkih mečeva ove godine, a možda i unazad nekoliko godina.

U naslovnoj borbi Mactchroomove priredbe Joseph Parker pobijedio je Dereka Chisiru i obranio je interkontinentalni pojas u teškoj kategoriji, ali obranio ga je na uistinu spektalularan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba je otišla do samog kraja, odboksali su svi 12. rundi, ali u tih su 12. rundi vodili pravi pravcati rat. Obojici se brojali nekoliko puta, a bombe od udaraca koje su bacali i izmjene u koje su ulazili bile su zaista spektakularne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci su na kraju pobjedu jednoglasno dali Parkeru dobio je 115-110, 115-111 i 114-112, a odmah nakon borbe javio se i Chisora za kojeg se nagađalo da bi mu ovaj meč mogao biti zadnji. Chisora je odmah poručio kako nema namjeru prestati s boksom iako ima 37 godina i ogroman broj mečeva za sobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, je*eš mirovinu, vraćam se na ljeto", poručio je Britanac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli meč pogledajte OVDJE.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo