Play ponuda

Ovome se ni u svijetu nisu nadali: 'A kada se 40-godišnji Hrvat dignuo na noge...'

shimmer fallback

Velika pobjeda Mirka Filipovića protiv Japanca Satoshija Ishiija kojom je zadržao svoj pojas prema IGH organizaciji nije prošla nezapaženo u svjetskim medijima.

31.12.2014.
18:28
Play ponuda

Svjetski ugledni portali kada su mješoviti borilački sportovi u pitanju poput Sherdoga, MMAJunkiea i Bloodyelbowa birali su riječi pri izvještaju s ogleda hrvatskog i japanskog borca na INOKI Bom-Ba-Ye događaju.

"I u drugoj je rundi Cro Cop bačen na leđa, ali jednom kada se 40-godišnji Hrvat dignuo na noge, krenuo je naprijed s puno samopouzdanja...Samo par sekundi prije kraja druge runde Filipović je pronašao metu svojim potpisanim udarcem, te je lijevom potkoljenicom bacio Ishiija u glavu i bacio ga u nokdaun", opisuje Sherdog.

MMAJunkie istiće Filipovićev high-kick kao ključ za uspjeh, dok BloodyElbow piše:

"Crop Cop je čitav dvoboj bolje pogađao sve dok nije udario svoj lijevi potpisani high kick. Udarac je uzdrmao ishija, uslijedilo je još udaraca, a Ishii je bio gotov. Cro Cop je pobijedio na svoj starinski način...

Prvo je Shinya Aoki 'twisterom' stigao do pobjede, a onda je u glavnom meču večeri Mirko Cro Cop skinuo prašinu sa svog slavnog lijevog high-kicka koji mu je donio pobjedu protiv Satoshija Ishiija."

Pojas je Mirku stavio Wanderlei Silva koji je 30. jubilarnu Filipovićevu MMA profesinalnu pobjedu pratio u društvu drugog velikog MMA borca Fjodora Emilianenka.

Play ponuda
Play ponuda