MAYWEATHER POSLAO BOLESNU PORUKU McGREGORU: / Ovo se neće svidjeti Conoru, ali hoće milijunima fanova

Image
Foto: Instagram: Floyd Mayweather
Image
Foto: Instagram: Floyd Mayweather

Mayweather Jr. je na Instagramu objavio fotošopiranu sliku koja ga prikazuje kako u MMA rukavicama laktom udara krvavog McGregora u kavezu.

12.2.2018.
8:37
Instagram: Floyd Mayweather
VOYO logo

Čini se kako će doći do spektakularnog uzvrata, ovog puta u Octagonu između neporaženog umirovljenog boksačkog šampiona Floyda Mayweathera i UFC prvaka Conora McGregora.

Mayweather Jr. nastavlja provocirati borilačke fanove i Conora McGregora medijskim uradcima koji jasno daju do znanja kako je novi obračun Mayweathera i McGregora dogovoren, samo je pitanje vremena kad će biti i službeno objavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MAYWEATHER UŠAO U OKTOGON I ZAGOLICAO MAŠTU FANOVIMA: McGregoru nije trebalo dugo da mu odgovori

Nakon što je prošle godine u kolovozu McGregor odradio borbu protiv Mayweathera prema boksačkim pravilima i izdržao do desete runde, usput zaradivši na desetke milijuna dolara, "The Notorious” je bezbroj puta Floydu poručio kako bi ga uništio na svom terenu, odnosno u kavezu po MMA pravilima.

Naravno, sama priča itekako je marketinški isplativa i golica maštu predsjedniku UFC-a Dani Whiteu, samim borcima koji su poznati kao oni koji jako vole miris novca i luksuz, njihovim menadžerima te svim borilačkim fanovima željnim spektakla, borbe zvučnih borilačkih imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOLESNA PORUKA CONORA MCGREGORA ZA MAYWEATHERA: ‘Pravila su te spasila od sprovoda’

Priča oko mogućeg, i za obje strane financijski unosnog revanša, baš pod tim uvjetima, u posljednje je vrijeme sve glasnija pa je umirovljeni 40- godišnjak bacio novu provokaciju putem društvenih mreža. U svom stilu. Naime, Mayweather Jr. je na Instagramu objavio fotošopiranu sliku koja ga prikazuje kako u MMA rukavicama laktom udara krvavog McGregora u kavezu. Uz sliku je dodao i komentar:

“Certificirani ubojica protiv certificirane ku*e.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne sumnjamo da nećemo dugo čekati na odgovor Conora McGregora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo