OVO MORATE VIDJETI / Spektakularan high-kick Mirka Filipovica!

11.3.2015.
13:50
VOYO logo

Cro Cop i Gabriel Gonzaga borit ce se na prvom poljskom UFC eventu u Krakowu, koji je na rasporedu 11. travnja, a uoci tog meca UFC je objavio zanimljiv video pod imenom 'Desna noga - bolnica, lijeva noga - groblje'.

Poznata uzrecica odnosi se na Mirkovo najjace oruzje, ubojiti high-kick koji je u videu opisan biranim rijecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako pogledate najbolje poteze Mirka Filipovica uopce, vidjet cete da takav arsenal poteza nema nitko. To je ljevica za ljevicom! Spektakularno! Jedan nokaut lijevim high-kickom, pa jos jedan, pa jos jedan... Snaga i brzina te njegove lijeve noge je jednostavno cudesna. On je visestruko nagradivani borac, istinska legenda slobodne borbe", dive se u videu atraktivnom Hrvatu koji ce u 40. godini pokusati ostvariti veliki povratak u najpoznatiju borilacku organizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Gonzaga ostavio najdublji trag u Mirkovoj karijeri. Brazilac je 2007. Filipovicu nanio najtezi poraz i to upravo tim cuvenim high kickom koji je najjace Cro Copovo oruzje.

Stoga za Filipovica u Krakowu vjerojatno ne bi bilo slade pobjede od jednog dobro plasiranog udarca lijevom, ali bit ce tesko, ipak je proslo osam godina, brzina se izgubila...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran tko je vise izgubio od nas dvoje u ovih osam godina jer ljudi i sportasi razlicito stare. Mogu samo reci da sam ja vrlo vjerojatno dobio mnogo vise od njega", porucio je Brazilac.

Vidjet cemo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo