Play ponuda

OVO MORATE VIDJETI / Spektakularan high-kick Mirka Filipovica!

shimmer fallback
11.3.2015.
13:50
Play ponuda

Cro Cop i Gabriel Gonzaga borit ce se na prvom poljskom UFC eventu u Krakowu, koji je na rasporedu 11. travnja, a uoci tog meca UFC je objavio zanimljiv video pod imenom 'Desna noga - bolnica, lijeva noga - groblje'.

Poznata uzrecica odnosi se na Mirkovo najjace oruzje, ubojiti high-kick koji je u videu opisan biranim rijecima.

"Ako pogledate najbolje poteze Mirka Filipovica uopce, vidjet cete da takav arsenal poteza nema nitko. To je ljevica za ljevicom! Spektakularno! Jedan nokaut lijevim high-kickom, pa jos jedan, pa jos jedan... Snaga i brzina te njegove lijeve noge je jednostavno cudesna. On je visestruko nagradivani borac, istinska legenda slobodne borbe", dive se u videu atraktivnom Hrvatu koji ce u 40. godini pokusati ostvariti veliki povratak u najpoznatiju borilacku organizaciju.

Upravo je Gonzaga ostavio najdublji trag u Mirkovoj karijeri. Brazilac je 2007. Filipovicu nanio najtezi poraz i to upravo tim cuvenim high kickom koji je najjace Cro Copovo oruzje.

Stoga za Filipovica u Krakowu vjerojatno ne bi bilo slade pobjede od jednog dobro plasiranog udarca lijevom, ali bit ce tesko, ipak je proslo osam godina, brzina se izgubila...

"Nisam siguran tko je vise izgubio od nas dvoje u ovih osam godina jer ljudi i sportasi razlicito stare. Mogu samo reci da sam ja vrlo vjerojatno dobio mnogo vise od njega", porucio je Brazilac.

Vidjet cemo...

//www.youtube.com/embed/199Ts4MZEiM

Play ponuda
Play ponuda