OVO JE IPAK DIMENZIJA VIŠE / Vjerujte nam, ni UFC, ni bilo koji borci na svijetu se s ovim opakim tipom ne bi htjeli sukobiti na ulici

Ahmet Kaydula posjeduje specifično borilačko znanje samoobrane

9.7.2021.
17:42
Screenshot: You Tube

Na društvenim mrežama osvanuo je video Ahmeta Kaydula, turskog borilačkog majstora koji njeguje moderno, ne tradicionalno umijeće samoobrane. Kaydul je, prema onom što se o njemu da naći na internetu i ovako zaključiti po videima njegovih treninga, instruktor turskih specijalaca specijaliziran za blisku borbu ali podučava i polaznike svoje borilačke škole, akademije, filozofije "Fight Mentality PFS" u samoobrani.

Neprikosnoven u bliskoj borbi

Njegovo umijeće borbe na ulici i u ratnoj borbi je neprikosnoveno, jer svojim znanjem i vještinama može teško ozlijediti čovjeka. Ne želimo podcijeniti nikoga, posebno ne borce borilačkih sportova koji su strojevi, spremni ljudi i krvavo svakodnevno treniraju, ali ovo je nešto sasvim drugo u odnosu na borilački sport, dimenzija više po svemu. Ovdje se radi o vještini koja spašava ljudima živote i izuzetno je efikasna i brutalna. Pogledajte samo ovo:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen