DANA, DAJ SE SKOCKAJ / Ovo graniči s bizarnim: Jones tvrdi da se priprema za Miočića, Ngannou tvrdi da UFC želi njega i Jonesa u oktogonu

Image
Foto: Profimedia

Kada će se Stipe Miočić vratiti u oktogon?

26.10.2022.
11:55
Profimedia
Play logo

Obožavatelji MMA-a, pogotovo na ovim prostorima, već dugo čekaju na povratnički meč Stipe Miočića. Američki borac hrvatskih korijena predugo čeka na povratnički meč otkako ga je Francis Ngannou "ugasio" u ožujku 2021. godine. Miočić je već prešao 40. godinu života i više se ne želi boriti s bilo kim, već želi jako ime koje će mu osigurati zaradu.

Image
ZABORAVLJENI MEČ /

CroCopa umalo skupo stajao fair-play, pogledajte kako je očitao lekciju 'prljavom' Amerikancu

Image
ZABORAVLJENI MEČ /

CroCopa umalo skupo stajao fair-play, pogledajte kako je očitao lekciju 'prljavom' Amerikancu

Pričalo se kako bi Miočić u prosincu trebao zakoračiti u oktogon i to protiv Jon Jonesa, po mnogima najboljeg MMA borca u povijest. S obzirom na to da Miočić želi veliko ime, Jones bi bio savršen protivnik jer je jedno od najvećih imena u UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Jones na meč čeka već više od dvije godine, odnosno, otkako je najavio da se više neće boriti u poluteškoj gdje je bio neporaženi prvak dugi niz godina. Prvo je Jones čekao Ngannoua, koji je oteo pojas Miočiću i od tada ga ne ispušta, ali Kamerunac je u lošim odnosima s UFC-om pa ga šikaniraju.

shimmer fallback
shimmer fallback

Dajte se dogovorite

Sada se oglasio Eric Nicksick, glavni trener prvaka teške kategorije Ngannoua te je otkrio kako se UFC slaže s tim da se organizira meč između njegovog štićenika i Jonesa. Otkrio je i kada bi se to moglo dogoditi.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Iz UFC-a su nas nazvali i praktički nas pitali kada nam odgovara borba i kojeg protivnika želimo. Nije važno što ja mislim, ali je lijepo od njih što su nas nazvali i pitali. Rekao sam im da nam je idealan treći mjesec sljedeće godine, a htjeli bi s boriti protiv Jonesa. Osoba s kojom sam komunicirao se 100 posto slaže s tim te je poručio kako i UFC to želi. To je ono što i Francis želi. Zvali su kako bi vidjeli kakva je situacija s ozljedom i koliko će nam trebati za pripremu", otkrio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon toga oglasio se i dugogodišnji vladar poluteške kategorije, popularni Bones Jones. Na Twitteru je odgovorio na pitanje obožavatelja kada će se vratiti u oktogon te je otkrio kako se priprema za meč s Miočićem i da mu nije jasno od kuda nove informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spremam se za borbu sa Stipom 10. prosinca u Las Vegasu. Nisam siguran što se to događa između Stipe i UFC-a, ali ja sam spreman natjecati se! Kontrolirat ću ono što mogu i ostati u formi", poručio je Jones.

Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju krajeva, čini se da nijedna od tri strane ne zna što se točno događa. Ngannouov trener govori da UFC radi na meču između teškaškog prvaka i Jonesa, ovaj pak još uvijek misli da se bori s Miočićem u prosincu, dok se Stipe priprema i trenira kao da i on računa na taj meč. Dana White je nedavno otkrio kako se Jones ipak neće boriti ove godine, a borac tvrdi da hoće. Očito još uvijek ništa nije jasno, a jedino što mi želimo je gledati ovaj pakleni trojac u oktogonu.

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo