OVEREEM OPTUŽIO MIOČIĆA DA JE VARAO: / Na kraju ga demantirala snimka, a Nizozemac je ostao posramljen

Image
Foto: Screenshot: You Tube
12.9.2016.
8:57
Screenshot: You Tube
VOYO logo

UFC event 203 u Clevelandu ponudio je uzbudljive borbe i sjajne poteze. Stipe Miočić u svojoj prvoj obrani UFC pojasa u teškoj kategoriji pobijedio je Alistaira Overeema nokautom već u prvoj rundi.

HRVATSKA I DALJE IMA PRVAKA: Miočić preživio nokdaun i obranio UFC pojas premlativši Overeema

Nije sportski podnio poraz

No, nakon poraza Overeem nije sportski podnio gubitak borbe. Kad je davao izjavu pred publikom u Quicken Loans Areni kazao je kako misli da je Miočić tapkao. Naime, kad je borba počela Overeem je prvi pogodio Miočića snažnim direktom u glavu nakon čega je hrvatski borac pao, i u jednom trenutku se činilo da je Overeem spreman završiti borbu giljotinom. Miočić se izvukao, brzo stao na noge i do kraja lovio Overeema po kavezu sve do nokauta. No, iskusni nizozemski borac je već u oktogonu nakon borbe tvrdio da je prevaren, točnije, da sudac nije vidio Miočićevo tapkanje .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Publika ga izviždala

“Stipe je ovog puta bio bolji borac. On je velik sportaš, čvrst je, uvijek se dolazi boriti bez kalkuliranja. Ali, moram nešto reći o borbi… Vjerujem da, kad sam ga pogodio i srušio i krenuo gušiti, da sam osjetio tapkanje. Sudac nije vidio i nije uskočio, pa se borba nije nastavila. Mislim da je tapkao. Mislim da sam bolji borac, ali nisam bio ovaj put”, rekao je Overeem i izazvao salve zvižduka cijele dvorane u Clevelandu, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizacija UFC je odmah nakon njegove izjave pustio usporenu snimku kako bi Overeem pokazao taj trenutak, no na snimci ga nije vidio niti iz drugog kuta. Tad je počašćen sa salvama zvižduka, ali na kraju se Nizozemac zahvalio publici i nekako barem malo isprao ljagu sa sebe zbog svoje nesmotrene i bez pokrića optužujuće izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo