NEVJEROJATAN VIDEO BOKSAČKOG GENIJALCA UPRAVO SE DIJELI INTERNETOM: / Ovo je za rubriku vjerovali ili ne

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ovako to brzo radi Canelo Álvarez

4.4.2019.
9:23
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Na službenom Facebook profilu poznatog UFC borca u srednjoj kategoriji s Kube Yoela Božjeg vojnika Romera (13-3-0) osvanuo je nevjerojatan video jedne od najvećih zvijezda današnjeg boksa, genijalnog Meksikanca Canela Álvareza (51-1-2, 35 nokauta), punim imenom Santos Saúl Álvarez Barragán.

Image
POTPISAN JE NAJVEĆI FINANCIJSKI UGOVOR IKAD: /

Canelo Alvarez ulazi u sportsku povijest cifrom za rubriku vjerovali ili ne

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Impresivni boksački CV

U opisu videa stoji kako je Álvarez bacio čak 52 udarca za samo 4,2 sekunde. Da, dobro ste pročitali, 52 udarca za 4,2 sekunde. Naravno, video je postao hit, pregledan je u kratkom vremenu više od 92 tisuće puta, a fanovi se slažu u jednom: Canelo je prava boksačka mašina.

Inače, Álvarez je jedan od najboljih tehničara u svijetu boksa, višestruki je svjetski prvak u trima težinskim kategorijama, nakon što je od rujna 2018. ujedinio WBA (Super), WBC, Ring magazin pojaseve, kao i pojas srednje teške kategorije, a prethodno je imao WBA (Regular) pojas u supersrednjoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Između 2011. i 2013. godine, u svom je vlasništvu imao WBA (ujedinjeni) pojas, WBC i Ring naslove, WBC, Ring i lineal srednji naslov između 2015. i 2018., te je držao WBO titulu srednje kategorije od 2016. do 2017. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prosincu 2018. Álvarez je rangiran kao najbolji svjetski aktivni boksač u kategoriji pound for pound. Trenutačno je prema Ring magazinu trećeplasirani pound for pound boksač današnjice. Također, rangiran je kao ukupno najbolji boksač srednje kategorije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan rad nogu

Álvarez je poznat kao izvrstan boksač, inteligentan borac sa sjajnim radom nogu, zna boksati u oba smjera, sposoban je iskoristiti svaki imalo prazan prostor u bloku suparnika, izbjegavajući pritom udarce poput pravog majstora. Poznat je i kao žestok udarač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je u listopadu prošle godine Saul Canelo Alvarez potpisao ugovor sa streaming servisom DAZN, čija je ukupna svota postala najveća ugovorena svota u povijesti profesionalnog sporta. Potpisali su ugovor s trenutačno najvećim boksačkim PPV imenom, talentiranim i ubojitim boksačem, vrijedan nestvarnih 365 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Canelo Álvarez 4. svibnja boksa protiv svjetskog prvaka prema IBF verziji, Dannyja Jacobsa, u borbi za WBC, WBA titule u srednjoj kategoriji.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo